♥KFC Vs Classmate♥

Sunday, October 10, 2010



hubby, last tuesday me n my classmate hang out pegi makan dinner kat KFC sek7 (dinner ke?tapi makan time petang) juz after physic lab. feeling like recall all the memories in UMT..im happy dat day..1st time hangout with my classmate.. Food Science and Technology..

ade accident happend to 1 of my classmate..not serius she juzt fell down coz die tak perasan macam ade seprate level kat lantai tu n semua makanan die beli jatuh..u now hubby diorang yang lain2 ni sanggup kumpul duit share sorang sikit untuk belikan makanan yang baru untuk girls yang jatuh makanan ni.sangat touching rite..eventhough they juz noe each other for 3month++ but they all sanggup sacrifice untuk member..

they're awesome..they're younger than me..but i can cop up with them..i suke sangat kawan dengan diorang..teringat time terengganu dulu..

thanx guys for a really superb memory..
budak food tech and makan tak dapat dipisahkan hehe
this is how we look after melantak kekenyanganroad side meeting
tepi jalan pun jadiiii



You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google