♥sewel♥

Tuesday, October 12, 2010

hubby,

today was my reaaaallllllllyyyyy stressfull day.i feel lke crying for a whole day..but i noe cant cry..i tak boleh down..coz i noe im not weak..im strong..i have to be strong.. i have to submit my mindmap, all the quiz for biology subject..its my fault sebab tak prepare kan mindmap tu earlier..but i thaught that mindmap tak perlu hantar sampai macam ni..penat sangat buat mindmap dari malam tadi..bukan i sorang but whole of the class face the same thing..crazy yeah..we all ingt mindmap tu tak perlu sangat la..tak la die nak suh submit..siap kne compile dalam 1 file lagi..tak kesah pun sebenarnye..cume ia nye jadi benda yang kesah bile i tak complete all the mindmap..memang giler la..tapi sempat la buat plagiarisme (=meniru) from my classmate..hahaha jahat giler rite..

pukul 2 plak i ade lab yang memang selalu sangat mnyerabut kan otak we all semua dalam kelas..plus ari ni ade test lab..we all budak bio kne ambik fizik memang beron sikit la otak jadinya..we all buat test lab buat experiment tentang cooling rate between water, cofee and coffee with creamer..ayo!!!!!!! makcik kat lab tu pn terkejut dengar experimant ni taw.dah la hot plate tu lambat giler nak memanaskan air tu..our lecturer memang agak cerewet la jugak kan..dah la badan letih sangat kne benda macam ni.. i tak salahkan lecturer or what cume entah rasa macam bengang je kne balik lambat..sebab after experiment we all kne lengkapkan data than buat presentation. masa ada 3 jam n ade 8 kumpulan ayo mana nak sempat...

malam ni plak ade kelas +++++ ade quiz lagi ayo serabut giler otak yang dah memang ceramuk ni...

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google