#IQAWANTRAVELLOG : GRAND LEXIS SUITES PENANG

Thursday, February 08, 2018

Bonda dah selamat bersalin putera ke dua pada 7.11.2017 yang lepas. 7 eleven baby hehe. yes today genap 3 bulan usia adaniy..alhamdulillah membesar dengan sihat. bonda ambik pantang selama 44 hari. tetapi sebaik saja cukup 50 hari dah pun pergi berjalan sampai ke Penang la u olss. haha selambeee. hehe memang mak ni kerap ke penang noks. bercuti kali dengan family bonda. memang motif bercuti kalini untuk rehat. so decide untuk ambik Grand Lexis. Alhamdulillah dapt plak Goverment Rate RM360.00 sahaj berbanding harga online semua RM400++. kitorang pergi time 27&26 December. musim cuti sekolahkan mahal. nasib lah ade rate special tu ha.

tapi almaklumlah dengan adaniy nya jadinya bonda lupa nak ambik gambar loby  hehehe


2 king beds


bilik diasingkan dari bathroom toilet and wardrobe. die ibarat ade 3 partition dalam bilik ni

suke sebab tv die dalam cermin hehe

my lil adaniy

wardrobe

toilet and bathroom berasingan. bukak je tirai tu nampak luar.. feeling sangattt

vanity and toilet

sauna

air pool terlalu sejuk.





hakikatnya diorang berempat nilah paling bahagia =)

Bagi yang ada anak suka berendam lama sesuai sangatla. tapi for me air die sejuk sangat lah. kalau ade sedikit heat much better la.. 

untuk yang tak puas tak boleh nak berenang jauh2 boleh turun level 6 @ 8 rasanya ade pool besar



siap ada playroom same level dengan pool besar. tapi kami tak sempat nak pergi. kalau duduk 3 hari 2 malam memang sure korang sempat nak explore semua ni.

Nice lampu2 diorang pasang dekat bangunan tu


so vacation kali ni relax je. kluar town pun setakat makan malam kat gurney je. sesuai lah bawak abah untuk abah berehat. 

WEBSITE

You Might Also Like

1 komen

  1. salam kenal. tq singgah dan komen di blog Qekra ;)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google