pesanan dari admin group di fb :Atiqah Mutaza faham bahasa melayu x???????????

Wednesday, January 11, 2012


1st of all iqa taw iqa alah sbb tak bce term n rules dalam semua group yg iqa join..actually org yg add..sebab selama ni selalu je post blog xpernah pun kne marah..ingt kan ari tu kne sound sbb buat iklan jual brg so ok la..xtaw  plak post psl giveaway pun x blh..owh mungkin la kot memang iqa ni kurang sikit fhm dengan bahasa melayu kn..xpela klu ini cre nye seorang admin bercakap its ok iqa pun rse xsesuai n utk bergaul dengan admin yg mcm ni xpe iqa leave group..mungkin iqa kurang faham bahasa melayu tapi as org melayu iqa xde la smapai nak malukan bangsa sendiri lagi plak seagama.memang gambar profile gambar cantik la bertudung tp kalau mcm ni bahasanya..hmmmmmm....hope tak delah admin2 group lain yg mcm ni ye..

iqa tulis xde niat nk memburukkan cuma iqa rse klu semua admin mcm ni hmmm xtaw la..n klu semua org melayu dh mule ckp kasar mcm ni susah la kan..terima kasih ye kerana menegur kesalahan sy..

dan mintak tolong jangan add iqa kat group yg kne add2 org ni..coz iqa memang tak kan bce syarat2 group melainkan group yg sgt penting contohnye PGK..

You Might Also Like

15 komen

  1. adeyh~ seram lak rs..ade gk ke? sbr je la..

    ReplyDelete
  2. peh group ape tu??? siot jer...meh sikit nak bahasakan admin tu! ooo bongkak giler...eeeeeee geram ni geramm!!

    ReplyDelete
  3. jijah nnt iqa pm jijah ye...

    imosinglegurl : hati2 la awk ye

    ReplyDelete
  4. kite paham prasaan iqa sbb kite pnh kene. poyo gile. biase kalau ade org add kite, kite leave je grup tuh. buat semak dgn notification jer. ade satu group tu mmg kite anti gile. admin die laki tp prangai mcm tah hape3 je. ish tak suke !

    ReplyDelete
  5. Pergh.. marah giler admin tu sebab grrrrrrrr banyak giler rrrr.Mesti dia dah bertukar jadik hulk(^.^)v.


    P/s : saya pun sama jugak..kekadang tak baca pun rules group sbb friends yang add.Kalau bace rules pun group yang betul2 i suke:)

    ReplyDelete
  6. Wana De Amor neh intanurulfateha sbnrnye (-.-")

    kite tgh edit belog die pastu tergune id die utk komen belog iqa huhu

    sori ! :p

    ReplyDelete
  7. intan ke heheh comel je awk ni kn... blgak giler kan...member pn br 2k++ je pn ish tak faham iqa


    u-ie..hahah awak sgt lawak

    ReplyDelete
  8. intan ke heheh comel je awk ni kn... blgak giler kan...member pn br 2k++ je pn ish tak faham iqa


    u-ie..hahah awak sgt lawak

    ReplyDelete
  9. cantik sungguh bahasa hamba ALLAH itu....nak tegur biarlah cara yang lembut dan bek...adoii....tak pham aku...

    ReplyDelete
  10. manusia anis...xpelah biarlah asal die bahagia.. mungkin itu cara die menegur cuma kite ni je yg tak sesuai dgn cara die..

    xpe x effect kehidupan pun kan...not a big problem..Allah kan ada

    ReplyDelete
  11. Hmm.. kalo nak menegur pun biar la berbahasa kann..?? bkn xleh nak menegur. cuma ada la caranya. ni smpai memalukan org di khalayak ramai..?? it's not proper. kalo org wat kat die camtu.. baru die tau.

    ReplyDelete
  12. ERK... mcmtu sekali. tegur pun baik2lah kan. hurm

    ReplyDelete
  13. Tak rugi ape pun leave group tu. huh!

    ReplyDelete
  14. tak patut langsung bahasa burok mcmtu..ada cara lain lebih bgs nak tegur kan..klu kite kenaa tgur dgn cara baik..wp salah..kite trima..tapi klu mcmni..hangin jugak..
    saya pun as an admin kt group blogger tet..tet..klu ada tak betol..tegur cara bgs..bgs utk imej sndr jugak kan..

    eh..lupa perkenalkan diri..i list ur blog in my bloglist lama dah..silent reader.

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google