♥Anda Tunang Terrrrsuprise♥

Friday, March 04, 2011



dah 3minggu cinta tak jumpa bie kan..cinta taw hari ni bie nak datang KL..i thought u still jauh n u tak kan datang jumpe i dis evening coz u nak pergi airport.suddenly u call me and tetibe ade orang ketuk pintu rumah sampai nak pecah pintu ketuk n=punye kuat..u taw tak i cuak (takut) giler..sekali tengok dekat cermin bulat kecik kt pitu tu rupe2 nye u. bykak pintu...then sah!!! its u!!!! i infront of my house!!!!!!

IM SPEACHLESSSSSSSSS!!!!!!

i terkejut giler..u nampak hensem (heheh malunye buat pengakuan)..u cakap u saja je nak buat suprise utk i..coz u miss me so much..(me too hubby..tapi cover macam tak rindu) hehehe..i rasa segan la bile tengok u..mungkin sebab 3 minggu tak jumpa kot kan..ni baru 3 minggu kalau 6bulan after u balik nanti taktaw la tahap keseganan nye di tahap mana plak kan. dah la sekarang kite ada prob and u noe yang terlalu stress den suddenly u buat dis suprise..even its juz a simple suprise but enough to make me smile n happy...
thanx hubby

wajah kesayangan beta hahaha
muke budget happy lepas jumpe en.tunang
(abaikan perut boncit ku)


jangan meleh air liur taw hehe

u suruh i siap..u tunggu kat bawah je..u sgt cool..u tak kesah brapa lama pun time i ambik utk siap..u tak perbah marah even berapa lama pun i lambat..thats your speciality syg..i siap bsh kain n sidai kain lg hehehe..u brought me to Plaza Shah Alam..u bought Baskin Robin..but quite sad coz my fav flavour dh abis..Mint Chocolate chip..huhuhuhu a bit sedih but its ok..esok kite cari ekg boleh kan?



kite dah kene balik sbb u nak pergi airport..even kejap je pun hari ni tapi cinta bersyukur sgt2..tq so much hubby...


You Might Also Like

11 komen

  1. alahai,manisnya.. ika cepat2 kahwin ye..nanti hari2 jumpa..hihihi... :)

    ReplyDelete
  2. sweetnya iqa n ur hubby :)

    semoga cepat2 di satukan yer...
    Amin..

    ReplyDelete
  3. laili : huhu kalau kawen pn belum tentu hari2 jumpe..tunang iqa seorang pelaut..6bulan belayar

    jiejah : heheh tq dear..amin insyaallah

    ReplyDelete
  4. samalah kita ika.. chenta hati kita sama2 pelaut. tp sekurang2nya bila cuti dr sailing tu,hampir tiap saat ada dekat kita.. :)

    ReplyDelete
  5. iqa:jgn sedih2 ye..nanti bila dah kahwin cepat2 dapat bb. boleh wat teman bila ikhwan gi sailing.

    macam laili ni dah ada khadijah sebagai teman,xdelah sunyi sangat..main2 n dgr dia cakap macam2 yg langsung x difahami tu..hhikhik :)

    ReplyDelete
  6. mesti seronok kan bile dah ada baby..wah laili dah lama kawen?

    ReplyDelete
  7. ye..mmg seronok ada bb.. umah ni xdelah sunyi sepi..hihi..

    laili kahwin hujung tahun 07.. pada 21 dec 07. so,baru 3 tahun.. :)

    ReplyDelete
  8. wah beshnye..laili buat iqa rasa excited plak huhuhuhu....

    ReplyDelete
  9. hihihi..harus segera melangsungkan penyatuan 2 hati n dapat bb comel2 ek.. :)

    ReplyDelete
  10. huhu semuanya bergantung pd encik tunang..huhu bile la die nk belayar ni

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google