♥Tong Sampah Comel Dari TunangKu♥

Tuesday, March 08, 2011


suhu mencecah 38darjah celcius..itulah temperature body i sekarang..satu hari tak pergi kelas..ni br rasa relief sikit after 1day asik tdo aje..last saturday having fun hangout wof en.tunang ke nilai 3 and ikea..not juz both of us..his mom and aunty ade jugak...

actually its my forst time hangout dekat nilai 3.boleh la tahan banyak gak la barang hantaran aite. banyak la barang untuk kawen2 ni..tapi rasanya harga die lebih kurang je pun..cume kat nilai ni lebih banyak choice la berbanding dengan jalan kuala kangsar kat umah iqa tu..terpikat jugak dengan sarung telur untuk bunga paha ni

.tapi xde maknanye nak beli barang hantaran..wedding pun lambat lagi.. cube teka ape yang iqa berjaya rembat...ha ianya adalah TONG SAMPAH!!!!

thanx for the really cute tong sampah hubby!!!suke kot hahha

after ke nilai3 shoot terus ke IKEA,..ikea ada sale rite now..pergi ikea tujuan utama untuk cari wedding present for kak nana..my beautiful sis..she's getting married this weekend..but biasalahkn iqa kn wanita..so tak sanggup tahan nafsu bershopping hahaha den en.tunang sekali lagi merembatkn dis stuff for me
frame, candle and bekas candle..also tempat untuk baju kotor yang perlu dibasuh (xde dalam gambar)..n a few lil things hehehe..en.tunang anda terlalu berjasa..toche...

but i fall in love la..fall in love to 1 bed yang sangat sweet..
die dh approve for this bed hahahaha love it!!!!!!!!

and teringin la nak gantung benda ni if dh ade rumah nanti (emmm dh start berangan dah ni...hahahah)


ok dh penat ni..nak tdo lagi...bdn weak sangat...demam sebab alergic dengan carpet and explorace ari ahad lepas huhuhuhu cya



You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google