♥Adegan Romantis On De way Ke Kuliah♥

Tuesday, April 05, 2011

[terpaksa disensored ats sebab2 tertentu.gambar ini diambil ats niat yg baik semepena iqa terusik tengok keromantisan mereka berdua]

gambar ini bukan bermaksud ape2..
cume cube lihat mereka..sangat sweet kan..
siap tolong pakaikan helmet lagi
teringat suatu masa dulu..pernah ade pengalaman macam ni
tapi pengalaman ni tak mampu nak dilahirkan kembali..
sungguh iqa rindu zaman iqa mcm ni

ya Allah 
hambamu rindukan ketika detik seperti ini
rasa nak menanges tengok mereka berdua..

if i can turn back the clock..


You Might Also Like

14 komen

  1. alololo..romantiknya...
    jangan mase bercinta je macam tu , pas da kawen ," ko tak reti nak pakai sendiri ke ?! ngade2..." huhu...sadis..=.='

    ReplyDelete
  2. hahahah..haah kn jgn time bercinta je yoyo oo nk pakaikan dh kawen tak sempat naik moto dh kne tinggal belakang hahaha

    ReplyDelete
  3. mahahaha
    aku pnh buat
    awwww awwwwwww
    dulu la
    now awek da lari
    hahaha

    ReplyDelete
  4. akmal..
    wah ko mesti sweet giler kan...
    ala awek lari kejar la balik
    tak pun cari la laen..hehehe

    ReplyDelete
  5. nk keja macam ne
    dok melekar nan backstabber aku 2 taun da

    mls keja
    bahahaha

    ReplyDelete
  6. owh kalau yg macam tu buang peluh je ko keja..

    baik cari lain..

    ReplyDelete
  7. dah carik da
    baru je jumpa
    alik2 lari kat ex balik

    nk ngensot la plak pas nieh
    huhuhu

    ReplyDelete
  8. hahahaahahahaha..ayoyo...nasib kurang baik ekh..ala xpe2 nnt cari lagi...

    pas ni cari yg version tak pernah cple sure tak lari kt ex balik hehehe

    ReplyDelete
  9. mls aku
    hahahaa
    nak ngensot je
    tak kaco orang
    hahahah

    ReplyDelete
  10. hahahaha sokong2..
    klu ngesot tak jadi..
    ko try meniarap plak taw hahaha

    neway bro sangat suke sembang dengan kamu..besh!!!!1 thumbs up!!!

    ReplyDelete
  11. baek cacat oku terus
    xle2
    must get up cntnue life meh
    hehehe

    owh same2
    thats the way we link each bloggers n have some chat

    ReplyDelete
  12. qina : sweet kan

    akmal : yups bro hidup kne terus jugak..neway banyak time lagi kn...
    nice to have a chat with u akmal

    ReplyDelete
  13. mende2 macam ni mesti selalu buat untuk mnegekalkan keharmonian umahtangga. :-)

    salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

    BESTEVER GIVEAWAY

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google