♥Peminat Tegar♥

Tuesday, April 05, 2011


sebagai seorang student yang selalu tido lambat (pkul 12 kira lambat ke?) dan cornfirm2 akan selalu terjadi jenayah terlajak tido akan menyumbang kepada kes dibawah seksyen tak sempat nak breakfast. tapi kalau perut tu kelas A tahan tak makan tak pe lah kan..tapi ni perut 2nd hand dah 2x kene operate so jangan haraplah nak bertahan kalau tak makan kan hehehe. 
untuk mengelakkan diri terpaksa telan GAVISCON yang absolutely tak sedap tu, iqa harus prepare 1 kotak susu chocolate duthclady yang sedap giler tu..yummy every day sure akan minum satu kotak..tapi iqa xde peti ais so tak sejuk..kalau sejuk lagi besh ermmm yummy..hari2 akan minum susu dalam kelas..macam kanak2 je kan..
 saya peminat tegar SUSU.

iqa berenti isap botol susu time kecik dulu pun sehari sebelum masuk daftar darjah satu hahaha..so tak heran lah kan kenapa tiap2 hari ketagih minum susu hahahaha

minat dikongsi bersama dengan si dia

si dia = classmate okey. pakcik din hahahha

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google