♥Setenang Wajah Mereka♥

Sunday, April 03, 2011

 bila hati tak tenang iqa selalu cube untuk mencari sesuatu yang dapat tenang kan hati..
bagi iqa wajah si kecil adalah sumber penenang hati yang berkesan untuk iqa.
iqa belum ade sikecil..namun hati iqa tenang dan sayu melihat ketenangan wajah comel ini.
tenang je wajah ni kan..setenang hati dan nuraninya
maya anak bos parent iqa, every time ade event perikanan iqa sure akan main dengan die
die sangat cute..luluh hati tengok maya
tengok ni seronok kan die dapat banyak chocolate..
hehe suke die.
tengok tu kecik2 cili padi..nak jugak die main acara baling roket
love u too adik

tenangkan wajah mereka..sesuci hati mereka dan jiwa mereka yang tiada secalit dosa pun..
luluh hati melihat ketenangan wajah mereka..rasa ingin menitis air mata tatkala melihat derai tawa mereka..comel dan sangat indah..

You Might Also Like

2 komen

  1. Samalah macam Eni Iqa..., kalau rasa macam tak tenang & down sangat2...mesti polok anak-anak sedara yang dua orang tu. Polok kuat2...tak pun akan cakap dengan kucen.

    ReplyDelete
  2. seronok kan dpt ckp dgn bdk2...iqa ni ptg2 suke tgk budak2 main kat tmn depan umah iqa..hehe tp iqa xsuke kucen..iqa takut hehehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google