♥Buat Kali Yang Ke-23♥

Sunday, August 14, 2011

salam semua sayang ku sekalian.. dah beberapa hari iqa menghilang kan..sejak jumaat kalau tak salah start jumaat iqa langsung tak hupdate..nak taw tak kenapa..sebab jumaat tu iqa hilang mood nak hupdate tak taw la kenapa. mungki hormon berterabur kot hahah...and malam plak after berbuka with ikhwan iqa terus balik tdo hehehe..

actually on friday 12 AUGUST 2011 it was birthday, my 23rd birthday hehehe..wah iqa makin muda hahahaha..

sempena my 23rd birthday iqa nak ucapkan ribuan terima kasih to my mum yang telah melahirkan iqa sanggup gadaikan nyawa sampai after bersalin mak hanay ade peluang 50-50 je nk terus hidup masuk sampai  4bag darah akibat tumpah darah and siap operation ikut "bawah" sbb ade uri terlekat..seksa nye la mak time tu..nasib mak kuat kalau tak sure iqa tak kn kenal siapa mak iqa..dan iqa tak kan ade adik iqa..mak abah thanx sbb dah bagi iqa semua bnda yang iqa perlukan malah lebih dr keperluan semeuanye iqa dah rasa..jaga iqa sampai besar and sihat mcm ni..bersyukur sangat dapat parent yang cukup perfect macam mak abah..terima kasih ats semua bnda..thaxk you so much..

mesti ade yang kata 
"eh bukan 11ogos birthday adik iqa ke?"
"eh korang kembar ke ape ni"

hahah ade yg tanya mcm tu jgk..memang birthday we all dekat2 sebelah2 je..ikutkn my sis akn lahir 12ogos jgk tp terpaksa diawalkn klu x lagi la mcm kembar kan.

as ussual selagi ade nya tunang iqa di darat ni die akn celebrate bday iqa. but dis year juz simple2 je sbb puasa kan..we all buka SHAKE HERBALIFE dlu kat rumah den dalam pkul 8mlm baru keluar dengan ikhwan.
die bawak ke MP restaurant dekat Greentown Ipoh
gambar ni time kuar dgn besties..juz nk tunjuk nama restaurant je hehehe

 birthday girl hehe..

awak yang selalu membahagiakan saya

 check in hehehe

 muke orang yg sedang layan bola plus menunggu makanan..muke lapar la tu hehehe


 sedih kne tangkap sendiri2 je huhuhuh..


 ikhwan pilih special MP seafood Noodles

 sizzling chicken chop for me

 we all amcik ice water je sbb both on diet sebenarnye hehehe

desert pancake with strawberry ice cream.

iqa dah cakap dengan ikhwan iqa tak nak cake..sebab bulan2 ramadan ni tekak tak lalu nak telan kek hehehe
thanx hubby for this lil sweet dinner..n now sdg meunggu siri2 hadia dari ikhwan..die takan kasi hadiah sekali gus..die akn bagi satu, satu, satu..pernah tu sampai ujung bulan pun ade lagi..ingt kn dah abis dh hehehe..die sangat special..thanx hubster


and to all frenz yang wish birthday iqa dekat FB sampai beratus2 tak terbalas iqa dibuat nye..iqa nak ucapkan TERIMA KASIH banyak2 sbb sudi wish and doakan kesejahteraan iqa..iqa hargai sangat2..


You Might Also Like

8 komen

  1. wahh.. belom pernah sampai sini lagi. nak pi jugak la pas raya ni.

    ReplyDelete
  2. jeles tol tgok hangpa berdua nie...huhuhu...apy belated besday ika :)

    ReplyDelete
  3. huhu~~~ tempat mkn tu best! food dia pun leh thn.. bbq dia lg best kt atas tu.. mkn smpi lebam~~ hihi

    ReplyDelete
  4. sweet lah korang...iqa pun mcm eda gk lah...besday sme sebelah2 dgn adik..eda pun sme tarikh sebelah2 dgn my sister...

    ReplyDelete
  5. fadil : ha nnt try besh giler..variety kot food die..mcm2 ade..

    wany : ewah awak tu pn tgh berkasih kasihan dgn org tu kan hehehehe thanx syg

    ruzze : iqa xtry lagi bbq ats tu..wah nk tru la lps raya ni..tunggu dpt duit raya hehehe

    eda : hehehe thanx dear..yeke? besh kn besday dkt2 heheh

    ReplyDelete
  6. epi belated bufday dear...hope korang bahagia sampai syurga...epi tgk korg :)

    ReplyDelete
  7. thanx renee dear

    nana: amin hehehe thanx deat

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google