♥Surat dari seorang kakak di hari lahir adiknya♥

Thursday, August 11, 2011

NURUL ATIQAH MUTAZA
NURUL ATIRAH MUTAZA (birthday girl)
(beza nye cume huruf Q n R shj)
today 11august my lil sis birthday..she's 19 now..

dear lil sis,
i really love u.mak abah semua sayang awak. even kite selalu bergaduh but u always in my heart. u my everything.its hurts bile tengok orang buli kamu.rasa nak baling kuali je kat diorg2 yang buli kamu..dats y time sekolah dlu kakak akn masuk kn kamu ke semua kelab yang kakak sdiri handle club tu so xde la org buli kamu.kat kadet dlu mne ade org berani marah kamu hahaha..klu kakak marah its not kakak tak sayang kamu but i juz want u to be some1 yang berjaya.neway kakak proud dengan ira skrg sbb dah rajin study dh pandai berdikari..u improve a lots my dear..keep it up..try to score 3pointer and above i give u present k..score tinggi2 nnt boleh practicle tempat besh2 kat area shah alam, than nanti kakak and abg akn bwk awak jalan2..or USS may be..hehehe..u are 19 now. sebelum buat ape2 fikir dlu masak2..ira dah besar and ira mampu brfikir..dan ingat makin dewasa umur kita makin tua mak and abah..jaga hati diorang lebih dari jaga hati sendiri..they really love u..dis weekend we all akn ke sana celebrate our besday together..see u soon sis..

You Might Also Like

6 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google