♥GA : UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK♥

Monday, August 15, 2011


salam and selamat pagi semua. iqa lepas sahur and subuh tadi langsug terus tak boleh tdo balik even amata ni kuyu sangat-sangat..so on laptop buat blog walking. iqa nampak GA ni dekat blog cik jijah comel..macam besh je GA ni sbb tak pernah buat GA macam ni..hehe so Jom join GA EN.EQBALZACK..klik Banner untuk join GA ni



kad raya khas Buat En.Eqbal


iqa nak hantar kad raya tiada alamat, 
nak hantar SMS tiada plak no fon,
melalui blog sahajalah yang mampu iqa utuskan 
Ucapan Salam Aidifitri 
moga dapat  menjadi tautan permulaan persahabatan blog buat kita.


berkat ramadhan kite bertemu,
bertukar salam melaui tinta di blog,
haraphubungan ini tiada pengkahirnye
biarlah terus kukuh ukhwah antara kita


tak perlu rushing drive laju2
tekan minyak sampai 180km/j
kerana keluarga di sana setia menanti kepulangan


SALAM AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR DAN BATIN 


sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah
dan yang buruk itu datang nya dari diri iqa sendiri







You Might Also Like

5 komen

  1. CNTIKNYA.
    salam aidilfitri, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  2. salam,
    blog yang menarik. terima kasih join GA abg eq. abge q dah linkkan kat blog. nnt bila free boleh singgah ok.
    selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  3. fariza thanx dear..salam aidilfitri


    abg.eq. wslm abg eq..terima kasih!! hehehe

    ReplyDelete
  4. Hi, Congrats on your coming wedding!

    Have anything special for your special first night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google