♥Atiqah Mutaza Pink Giveaway♥STICKEY POST

Tuesday, January 24, 2012

bismillah...

time2 study after baru lepas makan nasi campur kicap n lauk telur goreng tetibe je rasa macam nak buat giveaway untuk follower sbb iqa tengok makin hari makin ramai plak follower iqa..tapi iqa tak pernah pun kasi ape2 pd follower iqa..disebab kan iqa suke sgt PINK blog pun semuanya pink kn..so iqa buat 1st giveaway pun PINK jugak la ye hehehe


sila link kn banner ke entry giveaway ni ye




PEMENANG

hanya 2 pemenang saja yang akn dipilih secara cabutan bertuah

HADIAH

face quencher ni kalau sembur time ngantuk2 insyaallah akn segar..die adalah vitamin c..klu demam ke spray je sangat2 besh..and boleh dijadikan toner..serta after make up sembur kn balik kt muka..muka akn sgt glowy..ala2 spray muke M.A.C..besh kn..n iqa nk bg free ni siapa nak???
Bernilai RM 33.00


TARIKH TUTUP  
24 January 2012
11.59 malam
sempena 6tahun 6bulan hungan iqa n ikhwan

so ape lagi..jom join!!!!!!!

fan Page iqa




You Might Also Like

17 komen

  1. waah...hadiah menarik...suka2..nti nk join la.. =)

    ReplyDelete
  2. jom nida jom join hadiah memang besh giler

    ReplyDelete
  3. join...<3 <3 <3


    http://lifemoonlovemoon.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. nak jugak....spray ni besss giler....nak free...hehehhe

    ReplyDelete
  5. http://puanhemuhemu.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveway.html

    nak spray tu,,,,,besss....

    ReplyDelete
  6. akak dah join dik

    http://kasihdarilaut.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Ain join..

    http://sweetsourlife90.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Join !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. hye ! lulu join ya =)
    http://mynameismiradib.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. kak iqa,sy pn join gak..:)


    http://bellayani.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. iqa, mira join ya. lmbat sikit..bru abeh exam kan :)

    http://missmeera.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google