♥Lelaki Melayu Peluk Amoi Seksi Model Kereta KLIMS 2010♥

Thursday, December 09, 2010

Assalamualaikum semua..iqa baru ja balik dari Kuala Lumpur Internation Motor Show 2010..mak ai jalan KL ahri ni punye la jem..orang kat KLIMS tadi pun agak ramai jugak lah..tapi menuut abang proton yang kerja kat proton booth show tu, die kata semalam lagi ramai.

tadi time iqa,ikhwan,ira and ikhmal...(wah semuanye hutuf i ekh)...iqa ternampak satu kejadian hanget yang memeang kritikal malu lah..ade 1 booth racing car ni, amoi yang jadi model kereta tu pakaian mak datok mmemang sah2 la seksi..die just pakai tube cover her chest and hot pants sahaja..ala biasala tu nama pun model kereta jarang berpakaian sopan..tapi kereta proton modelnye sopan2 ok..

berbalik kesah amoi tu..ada la sorang mamat berbangsa MELAYU nak ambik gambar dengan amoi cute dua orang ni..boleh plak la tanpa rasa segan dan malu..denga rasa yakin dan bangga nye mamat ni pose sambil peluk pinggang salah sorang amoi cute ni..dalam hati iqa terus shoot mamat gatal..sangat memalukan bile amoi yang kene peluk tu tepis tangan mamat tu tadi and amoi tu cakap 
"jangan pegang2 ooo"
..emm tak dengar pun amoi tu cakap tapi cara dan gaya nye lebih kurang la hehehee

uish malu seyh..dah la mamat ni bangsa melayu beragama islam. kalau iqa jadi mamat tu iqa rasa iqa nak korek simen tu benam muke kat dalam tanah macam yang burung ostrich selalu buat tu..ish malu gile..cube la kalau benda ni berlaku dekat adik perempuan die ke..anak perempuan die ke ape die rasa? ke tak rasa ape2 sebab die pun memang perangai macam tu..

LANGSUNG TAK HORMAT PEREMPUAN!!!!

woi mat ni bukan zaman jahiliah ok yang ko boleh sesuka badak ko je pegang perempuan. nasib amoi tu tak saman ko kalau tak buat malu je kene saman raba.bengong sungguh la..dah la lelaki makin pupus ade plak lelaki keji macam ni ish memang dah pupus agaknya stock lelaki baik2 kot kan..

fine memang la gurl tu seksi..so waht yang ko tu gatal sangat nak peluk die tu kenapa? kalau perempuan seksi so u sebagai lelaki ade lsesn untuk pegang2 ke? jangan fikir semua perempuan seksi tu MURAH

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google