♥MAHA 2010 1st Edition♥

Tuesday, December 07, 2010

 Entry larut malam kita pada malam ni nak story pasal MAHA 2010. dah tutup dah MAHA ni tak yah la korang sibuk-sibuk nak pergi sekarang ni ha..tapak gerai ade..gerai2 nye nan ado.. iqa pergi pun dah agak lewat..coz abah iqa bertugas kat sana for 8days..so after abah balik la baru dapat pegi..we all merengek nak pegi..haha macam budak2 aite? tapi ats tanda KASIH SAYANG ibu bapa kepada anak-anak..dibawa juga la kami si kanak2 riang dua beradik ni ke MAHA. abah baru je balik hari rabu hari jumaat dah pergi lagi bawak kitorang plak..

so view je lah gambar yang tak berapa hanget ni..iqa xde DSLR gambar tak la cantik sangat pun..tapi atleast boleh lah menjeleskan korang yang tak pergi tu kan..hehe iqa gurau je lah..hehe.

ni kat depan umah NEGERI KELANTAN
 my sis dekat UMAH SARAWAK
 iqa mula jatuh hati dekat bunga ni..bunga ape ni ekh? kekwa kot..guna buat hantaran pun cantek ni
(nampak tak hati iqa jatuh macam nangka busuk hehehe)
 abaikan pose yang tak berapa macam model tu ye
owh dalam hati ada taman tengok landskap rumah JOHOR


alkesah tamat sudah untuk 1st edition..yela karang panjang2 sangat karang korang bosan plak kan..so tunggu next edition ye...

nak pegi Motor Show KL esok
yabeda bedu!!!! 

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google