♥Sayang Follower Ketat_Ketat♥

Tuesday, December 07, 2010

assalamualaikum readers semua..korang semua sihat tak? iqa baru balik dari cuti-cuti malaysia..dari IPOH-KEDAH-PENANG..cheq pergi utara u all..

hari ni iqa betul2 terkezut bila tengok FOLLOWER @ Jantung Hati iqa dah mencecah 101 orang. wah tak kusangka cempedak dah jadi nangka..tak caya cube tengok bukti bawah ni..


 thanx la pada semua yang sudi follow nak mebaca entry kelat merapu iqa selama ni..ish terharu..tak sangka sangat..plus tadi ade one gurl nama die TITY ADEQ tegur iqa kat facebook die kata tiap2 hari mesti die jalan2 kat blog iqa ni..die kata die suke sangat..ish ni lagi buat rasa terharu..
*** betulkan spek sat..mata rabun

maka dengan ini iqa nak kasi korang semua hadiah kasih sayang iqa untuk semua FOLLOWER terchenta

nanti ade rezeki iqa belanja korang makan biskut ice-cream yang sedap ni ye..
***telan air liur..terliur tengok biskut ni

SAYANG KORANG KETAT_KETAT

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google