Iqa Nak Jemput ni

Wednesday, January 11, 2012

bismillah

iqa tengah study food microbilogy ni..uish struggle sbb 13 n 14 paper berderet..tapi even stdy pun herbalife tak boleh iqa lupekan coz dielah segalanya hehehe...sory dpt buat short update je hari ni..

iqa nak jemput kawan2, all readers belog kepam ni ke CUSTOMER DAY HERBALIFE

Ipoh
date : 11 january 2012
venue : Syuen Hotel
Time : 8-10mlm

Penang 

date : 12 january 2012
venue : Pearl View Hotel
Time : 8-10mlm


guest speaker 









 Rudi samjis, 24, turun 14kg dlm 2bln stgh, share2 result ngn kawan2 n orang tersayang, last month income RM37ribu

rudi : rudi.. 'dulu kami pasangn gemok yang bahagia'.. haha
juz share result dgn member2 & keluarga, dorang baru umur 24, tapi income bulanan RM24k sebulan.. huhu



MASUK PERCUMA

so jangalah lepaskan peluang sbb iqa sgt inspired dengan diorg berdua ni..wife rudi ika, sangat2 baik n humble..




My fan Page

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google