♥Last day of Bio 400 Lab♥

Sunday, October 10, 2010

we already finished our lab course for subject Biologi, Bio 400. u noe what or lab lecturer seriously cute, so sweet giler n so kecik too. but honestly sangat suke tengok die. ramai je classmate yang admirer her. dah kawen dah but ayo tanggechi sangat comel la. die sangat besh sangat sempoi je xde nakgarang haha memang besh giler k

die sangat patience ajar we all yang cukup pemalas nak baca lab manual before masuk lab. hahaha tapi die tak pernah marah pun. die senyum and bebel gitu-gitu aje. besh kan. fun giler lab dengan die..die orang kuching sarawak..beragam islam tapi xsure melayu tak yelah kn saba sarawak kn banyak kaum..

die yang di maksudkan adalah

Mrs. Shireen

die pakai kemeja itam tengah2 tu..beside me..nampak kan
betapa kecik comel lote nye die..
ish jeles2
saje nak selitkan gambar bebudak ni ha..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google