♥Allah Masih Beri Ruang untuk Kita♥

Monday, October 04, 2010


Alhamdulillah Allah masih memberi ruang untuk kita bersama
untuk melihat awak di depan mata saya
melihat awak tersenyum secara real bukan hanaya setakatmelalui 3G call or Ym
awak ade di hadapan saya sekarang
awak saya happy sangat awak ade di hadapan saya.


weekend lepas ikhwan ade dengan iqa wah sangat la besh..ikhwan kene pergi melaka buat course samapi hari rabuso die satay sekejap kat Kl. so sementara die ada kat sini ni die jumpe iqa sebab die tahu miss tunang die ni sanagat la depression kerana test dan assignment yang membukit bukau sekarang ni ha..sangatlah bersyukur sebab die ade dihadapan mata iqa walaupun untuk beberapa jam sahaja. tapi tupun dah cukup bersyukur.

dan seperti biasa acara rasmi kami adalah M.A.K.A.N.
kali ni we all choose untuk maka
n kat NANDO'Swah happy tengok lil gurl anak mat saleh tu ekh
bie u senyum penuh makna la..
sabar ye dear our time will come soon
hubby u always buat mulut cebek u
see iqa dah tembam kan..sangat tembam..
but gamabar atas sekali tak tembam pun..gambar atas sekali di ambil on the next day




You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google