♥Tak De Tajuk♥

Saturday, October 02, 2010

hari ni iqa ada ujian kawad kaki Kesatria Negara. kalau budak uitm sure taw ape bendanye tu kan. Ya Allah sumpah penat 4jam kawad naik rasa macam nak tercabut pinggang iqa ni ha..sumpah memang rasa nak nenges doe. kelatu keltp bunyi tulang belakang iqa yang sememangnya injured ni ha. adoi masak-masak..

dah 4tahun tak berkwad mau tekejut urat saraf. dulu zaman muda-muda dulu (iqa sekarang pun still muda ok) sejak standard 4 iqa kawad sampai la form 5 tak pernah stop puyn. kirenye kawad ni dah jadi macam darah danging serta makanan ruji untuk iqa la lebih kurang.memang penat la dah pencen teibe kene kerah balik macam ni sekali. tula orang lain datang latihan iqa duk MC je 24jam ha kan dah padan muke terkebil-kebil nak mula kawad balik.

dah la minggu ni betul-betul minggu ytang stress dan sangat memenatkan untuk iqa taw.test berapa banyak punye test pastu test kimia paling takut sekali.dengan journal fizik yang dah salah format tu ha. adoi mati den babe.minggu lepas hemoglobin iqa pun rendah sangat sebab letih n ade sebab2 tertentu yang lain wah sangat penat u all!!!kelas amlam 3 hari direct mau nye tak jem otak gue ni lo..

dah la plak kat umah iqa kat ipoh tu ade mak abah buat makan-makan untuk kawan ofis diorang adik plak balik saja nak join.wah mana iqa lagi tak jeles doe.memanglah jeles sangat taw tak.nak balik tak boloeh.ayo!!!!!!

nasibla en.tunang turun Kl hari ni..lega hati sikit.atleast hilangla sikit rasa tekanan tu kan.bie pukul berapa u nak sampai ni huu take me out from here kejap pun jadilah nak gi jalan-jalna cuci mata tenangkan otak..huhu u all iqa rasa nak tdo la badan letih merengek keletihan memuncak!!!
tadaaa





You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google