♥Iqa Demam♥

Monday, August 09, 2010




Fuuhhhhh Hachhuuuummmm!!!!!!
wah berhabuk nye blog iqa ni kan...
sebenarnye u all iqa ni tengah MC duk kat umah ni ha..
kalau tak memang tak sempat la iqa nak jenguk blog.
kat uitm terlalu bz..
sampai iqa restless pengsan dua kali minggu lepas taw..
last2 last wednesday parent bawak iqa balik ipoh.

on de way back from shah alam to ipoh,
seriusly damn hot my temperature,
then terus je ke Hospital KPJ ipoh..
check temperature 39.6
terus admit coz Dr. suspect kene denggi..

but alhamdulillah syukur kepada Allah
de denggi test was -ve.
its juz an infection dekat tekak..
no wonder la my tekak merah giler..
macam luka2..

iqa pun ade migrain
Dr. said i qa stress but then iqa tak stress pun im juz too tired
restless wif all the classes and all the compalsary activities!!!!!
banyak giler medicine yang kene telan..bosannye!!!!
but what to do aite..


now kene la stay kat rumah sampai betul2 sihat..
banyak giler study yang iqa tertinggal..
rasa nak nanges..macam mana ni..

You Might Also Like

3 komen

  1. iqa lalink, jgn lupe mam obat taw...insyaALLAH tade pape...jgn stress2 tao...iqa kene relax je skang...insyaALLAH sume akan jd ok...

    ReplyDelete
  2. wahh nasib baik xkena denggi!! mkn ubt yer..ooo jgn lupa minum 100++

    ReplyDelete
  3. nana : thanx nana lalink..ubat tak shedap ler..huhuhuhu..amin hope cemua ok ye

    farah : haah betui3 (version upin ipin) nashib tak kene denggi kan2..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google