♥Yezz Episod 1 : Pembaca Terlebih Umur♥

Thursday, December 16, 2010

assalamualaikum. dah alam iqa tak hupdate ape-ape kan..ingat tak gambar iqa dengan majalah2 yang berlambak tu? macam photoshoot je pulak kan..tapi photoshoot untuk ape? actually sempena cuti ni iqa ada project sendiri yang harus iqa setelkan..iqa akan shoot or post entry tentang chenta and all the things yang iqa chenta..esp my en.tunang..

oernah dengar or taw tak tentang majalah YEZZ. yups majalah untuk teenage berumur 13-17tahun..me?22 y.o..eh tapi tak de salah lah iqa baca kan2..coz majalah ni sangat bezz!!!nak taw kenapa iqa suke majalah ni..tunggu next episod!!






make up : Atiqah Mutaza
photographer : ikhwan aziz
lokasi : Taman Dr Ipoh

You Might Also Like

5 komen

  1. hehe..tak salah pun nk baca even umur dh lebih.. :)

    hmm..kenapa eh...??

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SERIBU KALI CINTA

    ReplyDelete
  2. macam kenal je semua magazine tu. .

    ReplyDelete
  3. ikaa..mcm tgh wat pre-wedd jee..hehe

    ReplyDelete
  4. elya ni tgh ambik mood pre-wed la ni hehehehe..cume en.tunang terpaksa kd photographer hehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google