♥I Do Take Critism Not Insult♥

Thursday, December 16, 2010

kenapa iqa ade blog?

sebab iqa nak famous macam ben ashaari@fatin liyana @ irene nadia?

ataw iqa saja nak poyo tunjuk kebahgiaan and segala wedding preparation iqa?

ello..there's no to be done with all those stupid nonsense things. im not dat desprate too expose myself semata2 nak famouskan diri. macam en.ben,fatin liyana, irene nadia..famous tu memang bonus untuk diorang sebab blog and style diorang memang digemari ramai.n diorg tak mintak pun jadi famous..tu kurniaan Allah pada mereka..

same with me iqa buat blog untuk tulis ikut sukehati hati dan jantung iqa..iqa tak kesah ape orang nak cakap pasal iqa pun. ello dis my blog if u tak suke or rasa my blog is too berat ke serabut ke lagu i jiwang ke..so? do i care? juz pangkah my blog and dont come again. i do take critism but not insult. inoe u are too jealous coz i have a really wonderfull blog.all the pinkish and lil cuttie blog..haaa tgk tu jelas lagi ketara jeles kat muke u 2..hahahaha

like i said before, i do take critism but not insult. so juz critic in a proper way. no need to juz cakap macam your blog are too perfect and really great and famous..tak perlu nak malukan orang ye



You Might Also Like

6 komen

  1. btul tu iqa..ske ati anak tekak kite r nk tulis ap eek.blog kite kn...hahahahaabaikan those yg jeles tu..

    ReplyDelete
  2. betul dayah..diorg sakit ati la tu tgk blog kiter terlebih cantik dr diorang kan2..

    ReplyDelete
  3. hai kak iqa!! (: sbnanye 1st time zaty dtg sni. heee :D terus tertarik ngn blog akak! akak canteeeek (: heee fatin liyana kwn zaty yg mmg cantek! xnafi.
    akak! bestnye da tunang! about to get married plak tu! bf kite seafarer jgk! :D

    ReplyDelete
  4. hye zati..akk ni ur silent reader..dah memang follow blog awk pun..siap link lagi kat "kite sekapal" selalu follow perkembangan awak..

    thanx la sudi tertarik dengan blog akak yang serba kekurangan ni..akak canteek? dik baik gi cek mata..ntah rabun dah tu hehehehe..neway thanx dear..

    fatyn tu aish terlalu cantek..dh la stylo..die ade pakej lengkap!!tiptop!

    alhamdulillah..dah samai seru jodoh hehehe..ur turn will come dear..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google