Pelamin Nikah Idaman Qalbu

Friday, August 10, 2012

hye u ollsss..haaaa klu sape yang kenal iqa kalau dh mule iqa gune ckp mcm ni maksudnye iqa nak story mory mood kawen2 la kn..yes nok lagi 5bulan++ je mak nak kawen okey..haa memang satu ke benda pun tak decide lagi...huhu mak iqa dh bising u olls..balik ipoh je sure la kne bising sbb tak buat ape2 lg..nak jumpa abg zaid my wedding Planner pn entah bile huaaaa.. ok lah juz nak share beberapa pelamin nikah yang menjadi idaman qalbu..may be korang boleh ambik idea ni..

iqa prefer something simple,pastel,sweet..so here u are..

ini boleh iqa klasifikasikan sebagai pelamin nikah yang agak mewah..seimple but nampak kemewahan elegance..and iqa suke sgt sbb terdapat perincian islam disitu kerusi cleopatra membantu dalam menaikkan unsur classic mewah..

 this want suit with arabian theme...simple..even sesuai utk ruang yang limited..nampak mewah. kerusi yang digunakan sgt unik dan ini yang menimbulkan lagi perincian arabian.

ni memang dah menjadi trend skrg dgn bantal2 semuanya kan..untuk pendapat iqa..i love the pillows..coz terserlah kelembutan disitu..juraian bunga2 kecil turut menyerlahkan lagi kelembutan ditambah lagi kalau si manis pengantin perempuan memakai kurung moden warna cream ataw pun of white dengan beading berasaskan pearl..


warna merah dan putih pada bunga ros dan pillows serta beading kristal mewujudkan suasana romantis buat pasangan pengantin baru..bertambah seri dengan pemakaian sedondon baju melayu dan kurung warna off white..selain itu pelamin ini boleh terus dijadikan pelamin sanding..jimat.. kalau ingin menampak kan kelainan mungkin korang boleh tukar kerusi tu dengan bantal bulat nikah ketika majlis pernikahan..senangkan..

pada pendapat iqa kalau kite tambahkan warna pink pada pillows its should be better dan lebih naik lagi..and tambahkan sedikit purple or biru or warna2 yang contra tapi match with pink pada gubahan bunga  die akn jadi lebih nampak lembut..iqa suke 3d rose tu cantik sgt..

pelamin ni korang boleh DIY sendri taw sebenarnye...sangat2 sweet and simple..sangat2 pastel..terutamanya untuk pengantin yang masih muda higly recomended for this 1

i donno y buy i like dis want so much..sgt2 simple but terselah exclusive and elegance di situ..theres no backdrop macam natural giler kan..

hope sharing iqa malam ni dapat bantu kawan2 especially geng2 kapal yang sedang berderet2 bersusun menanti hari bahagia..hope korang semua dapat pernikahan yang diimpikan insyaallah..

You Might Also Like

19 komen

  1. cntiknyeee...rase dpt inspirasi lak dear..thank you!!..^_^

    ReplyDelete
  2. http://peaceder.blogspot.com/.. follow me back

    ReplyDelete
  3. @miszatiewah glad can help u dear..nnt kite sharing2 idea k

    ReplyDelete
  4. tahniahh... im also b2b december nii..mungkin kite leh share somethingg..hehe..

    jemput la singgah.. hilmiemaequal.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @intanurulfateha sama2 intan..intan nnt share2 la idea besh k..intan kreatif mst byk giler idea

    ReplyDelete
  6. @Nur Amalina hye dear...wow...mst skrg tgh x sbr waiting fir the date k..insyaallah..byk lagi entry akn muncul ni/so lets sharing k

    ReplyDelete
  7. saya vote jemari creative. suka la bunga merah n cristal gantung gantung tu. =)

    ReplyDelete
  8. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semua cantik

    ReplyDelete
  9. @anaztasias nora aira haah awk..semuanya cantik..rse nak tukar2 pelamin nikah hahaha

    ReplyDelete
  10. suka yang second last tu. boleh bagi link dia tak? mana la tau kan. hehe :)

    ReplyDelete
  11. Hye.. Bole takupdate blk gmbr2 pelamin tu ehehehe. Tq

    ReplyDelete
  12. Hye.. Bole takupdate blk gmbr2 pelamin tu ehehehe. Tq

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google