♥Iqa Lupe Tentang Kawin??♥

Wednesday, July 21, 2010


Iqa dah lupe tentang kawin???

eh mana adelah tipu je..
iqa tak lupe la pasal persiapan hari bahgia
im juz too busy with my study, my class and my assignment and lab report.


iqa still ingat tentang hari bahagia iqa yang bakal menjelang

tapi apa kan daya ada iqa terpaksa mendahulukan study iqa ni ha
seronok tengok orang lain yang tengah busy2 prepare untuk wedding diorang tapi iqa tak boleh buat macam tu
iqa kene focus kat study.


nasiblah ikhwan nak hire wedding planner untuk side die.

so iqa juz ak
an tlg observe jela.
lagipun wedding we all kan lambat lagi
so tak de la nak kelam kabut sangat or rushing..

tapi bout wedding management semua dah dibincangkan
dengan wedding planner..


so tunggulah time cuti baru fokus hal kawin ek..
tunggu taw..



iqa.kecik♥♥♥

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google