♥My Guest Book♥

Wednesday, March 17, 2010

im searching a guest book
for my engagement day.
so all my gf, my bff,my frenz,
family and future family
can write something for
me and ikhwan.

may be some advice
from the guest
or kata-semangat
for both of us

so after de engagement
boleh la iqa baca.
best taw baca coretan
yang ditujukan khas buat kite.

so i have 3 options.
1. juz order from
SweetDesigncreative
Ada yang Rm130
& Rm80.and de owner Zura
die kata for my date die boleh
la sempat siapkan.

ini antara Guest Book hasil
kerja tangan Zura.cantikkn..
















2. Juz buy from the Bookstore
MPH, Popular etc.. than balut
and design sendiri muka depan.
but iqa tak suke yang ada garis

Macam Guest Book ni iqa jumpe
di Parkson, Ipoh Parade.
harga lupe pulak hehe















3. DIY the whole book
means iqa print bhgian
dalam sendiri. buat kulit keras
antar kedai, cari paper. but still
not sure kos die mcm mne.
tapi mcm besh la semua
buat sendiri.
baru la trill!!!

so to all bloggers, any idea's form u all?
juz leave your comment ya..


Love♥





You Might Also Like

4 komen

  1. hi Atiqah...
    juz to share idea from my wdg....
    apa saya bt, is bought cute & pretty small note paper ( lebih kurang 4x4 inch), as for mine, color mengikut tema majlis, then bt 1 corner for "WISHING NOTES". At this corner, i letak all those papers, few color pens n a big bowl. kat situ, i request sume relative n frens to make notes n wishes 4 me n hubby, then masukkn dlm bowl tu.
    aftr wdg, me n hubby, had a great fun bace notes semua.
    then i bought a sticky album, n susun sume notes dlm tu. jd mcm crap book pulak. but drpd hasil coretan sume org.
    the good way of doin tis is, at least org x berebut2 nk menulis dlm satu buku. surely akn ada yg x kuasa nk tunggu turn.
    bila paper notes tu masing2 boleh pilih n tulis apa2 pn without org lain dpt baca, it will b more fun n personal!! trust me.

    wut do u tink?

    -syazgift

    ReplyDelete
  2. syaz's idea is awesome!seryesly ;))

    ReplyDelete
  3. syaz : wow sgt unik la your idea..mcm besh je..yelah kan especially makcik2 n pakcik mana la nak tunggu beratur lame ni kan..great idea..memang boleh ditimbang kan..thanx ekh


    ellfazira..thanx taw.

    farah : dah dua org vote for the no.1 memang cun..klu tu pn iqa akn cri something simple..minx zura buat yg simple.bkn ape takut nnt time kawin nnt blur plak nk buat design ape..kn kn

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google