Contest : You & Me - Love Forever

Tuesday, March 16, 2010

iqa join contest lagi!!!!
kali ini iqa join contest Puan Siti. Contest ini diadakan sempenaAnniversary beliau yang ke-5
wah tahniah kepada Puan siti yang telah berjaya melayari bahtera perkahwinan selama 5tahun ini.iqa doakan agar puan siti serta keluarga dimurahkan rezeki serta bahgia sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan lebih ramai zuriat yang soleh serta solehah amin...

so kat sini biarlah iqa paste kan sekali syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh puan siti ;

Jom kita cek apa syarat2 tuk join contest: You & Me - Love Forever ni yer...

1. Semestinya ia terbuka kepada semua bloggers yang berminat & digalakkan MENJADI FOLLOWER blog Yang Ku Sayang.
2.Buat satu entry untuk contest ini. Letakkan banner contest ini & GAMBAR ANDA BERSAMA SUAMI atau ISTERI atau ANAK2 atau KAWAN2 di dalam entry anda. Seelok-eloknya biarlah gambar itu menunjukkan suasana romantik (untuk yg dah berkahwin yer) atau gambar yang penuh dengan sifat kasih & sayang.
4. Letakkan komen berserta url blog anda di ruangan comments untuk menunjukkan anda telah menyertai contest ini.
5. Tarikh tutup untuk contest ni adalah pada 23 March 2010 (Selasa), 12.00pm. Pemenang akan diumumkan pada 26 March 2010.

Hadiah Misteri akan menanti pemenang yang bertuah!!!!
Jangan lepas kan peluang yer.....


iqa join contest ni menggunakan gambar iqa dan ikhwan (my future fiance,kami akan bertunang pada 1may 2010)mungkin boleh join kot contest ni.tak salahkan mencuba..hehe

muka depan

Tarikh permulaan segalanya antara dua hati

prom nite ALAM

kami menyahut seruan kerajaan
bertopeng mengelakkan H1N1

his send me to LCCT-went back to campus

holiday wif my family-Pulau Langkawi
16-18 January 2010


Holiday di Indonesia sempena perkahwinan abg sulung ikhwan
Gunung berapi indonesia
Paris Van Java - Indonesia


"kami hanya pasangan biasa yang sedang menyusun langkah untuk menuju ke satu lagi dunia baru dalam hidup..
"



untuk yang nak join contets ni sila klik PUAN SITI

You Might Also Like

2 komen

  1. salam kenal atiqah..terima kasih join contest yer.
    byknye gambar. akak ambik satu yg akak suka yer. Good Luck!

    ReplyDelete
  2. swlm..ok kak..hehe sje je letak banyak2..hehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google