I 'LOVE' HIJJAB - BEAUTY CONTEST

Monday, March 15, 2010

semenjak jd penganggur ni dan bakal bertunang tak lama lagi iqa sekarang menjadi pembaca blog setia. tengah belek2 blog orang iqa nmpk contest ni.tetibe je tergerak hati nak join. kalau menang tu alhamdilillah. kalau tak meang iqa anggap sebagai tolong puan baiti (pemilik blog I 'LOVE' HIJJAB) untuk advertise kan blog dia. here we are ;







Syarat penyertaan :

1- Terbuka Kepada semua blogger
2- Perlu menjadi follower link LoveMyNewLife & SMOOCH HIJJAB COLLECTION
3- Link kan kedua2 link diatas ker Blog List anda (no link will automatically reject)
4- Letakan Baner contest di entry dan sidebar berserta link contest (x der link & banner pun akan reject)
5- I 'LOVE' HIJJAB - BEAUTY CONTEST sebagai tajuk entry.
6- Upload 1 photo menarik anda menggayakan Hijjab. (terbuka kepada pelbagai jenis hijjabi)
berserta dgn Nama, Email
7- Seorang peserta bertuah akan membawa pulang hadiah menarik. Pemilihan akan dijalankan
berdasarkan creativity anda mengenakan Hijjab.
8- Tinggalkan link contest anda di ruang comment contest ini
8- Tarikh tutup penyertaan pada 31 March 2010 @ 00:10am


this my favourite Hijjab.
and this my first shawl

credit to my beloved future fiance
for a superb shoot from him
.
(juz for tambahan hehe)

NURUL ATIQAH BINTI MUTAZA
nurul_iqa88@yahoo.com

***so mulai sekarang tak adalah lagi tanggapan yang mengatakan memakai hijjab atau pun tudung akan membataskan kita untuk berfesyen

Hadiah - Hadiah
PEMENANG akan menerima :

Baju Kurung labuci (First Lady) + Tudung triple awning + voucher SMOOCH
(semua bernilai RM115)
3x Hadiah saguhati dari SMOOCH HIJJAB COLLECTION


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google