♥1st Award♥

Sunday, March 14, 2010

1. Thank & link the person that gave you the award.

Alhamdulillah bersyukur ke Hadrat Ilahi atas award ini. saya tak sangka saya akn dapat award ini.saya tak ready ape2 text pn.so,saya ingin mengucapkan terima kasih kepada abah, mak,adik and bakal tunang@bakal suami saya yg selama n telah meberi sokongan padu untuk saya terus bergiat aktif dalam dunia blogger ini. juga terima kasih tak terhingga kepada CIK BELLE & CIK AWNyang telah sudi bagi award ni pada saya.terima kasih semua
(ada gaya mcm menang anugerah bintang popular tak haha senget)


2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.

dah ramai jugak ekh dapat award ni. so why not kite share ramai2 award ni. sharing is loving..hoyeah!! so,here we goes ~

1.Farah Fatihah

2.Ashikin Razali
3.Achik
4.Suhaida
5.farzana
6.Abby
7.cik Ika
8.Siti Norfatiha
9.Intan
10.Aweenye
11.Ctfza

12.Jazmin

13.ida Yusof
14.durruz
15.Hafiz Asmadi


3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.

4. State 7 things about yourself.


1. sudah dirisik
2. bakal bertunang
3. penganggur
4. perfectionist.
5. baru 22 tahun
6. suke termenung
7.dari celik mata sampai nak pejam mata asik blogging aje.


You Might Also Like

7 komen

  1. tq dear.
    awn pun give the award to u.x prasan ke? dah byk hari..ehe..under "all the follower"

    ReplyDelete
  2. oh ok.takde la, saje bgtau for info, bertmbh beatuful =)

    ReplyDelete
  3. wah thank you cousin.
    I wish im dat beautiful :D
    hehe hugs!

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google