♥My Guest Book♥-Part 2

Thursday, March 18, 2010

suke yang atas ni

ini adalah guest book Anil lutaze. terjumpe time search kat Google



Guys i dapat info fom
my senior UMT dulu
Amy Hazwani..

iqa : time akak kawen aritu initial plan nak DIY la konon kan. the plan is anta kertas colour2 kat kedai binding thesis tu. since dieorg leh wat hardcover and engrave name in gold or silver bagai. kalau rajin bubuh span and balut renda but ohh! itu kne buat awal la kan. at the end what i did is .... kiteorg buat custom album pre-wed kteorg, spare ... See Morefew pages dgn b/ground pic gmba kteorg dua (faded kan la the pic) then we are done! so org leh la tulis2 bagai kat situ and conteng2 pakai sharpie.
also, nak version mure dr custm album (since semua page hardcover and slightly expensive i must say), iqa compile ur guys punye pic and send to the www.photobook.com.my




kak adda a.k.a my beloved cousin
pulak suggest..sangat fun
klu buat sendiri. exclusive
hanya kite aja yang ade guest book
macam yang kite buat..she said..

iqa.. ko bli buku bongok je... hard cover.. pastu ko balut ar.. taruk span2 bagai nk kasik soft kan.. haa... tgk je cth kat internet..tp betol lar.. sentuhan sendiri lebih bermakna bkn?



Erlina Rahmat
a.k.a my schoolmate

a.k.a my mak andam 4 tunang said...

100% skong options no.1..coz u nak smpan till anak cucu/akhir hyat..so biarla yg cntik n tbaek..klu nak bt sndri pn kos agak sma yunk..but jgn plih design yg tlalu eksklusif plih yg simple but nice coz weeding t jemu lak org tgk..hehe..ok x comment i nie?




Syaz pula bg idea yang lain dari lain..sangat unik

hi Atiqah...
juz to share idea from my wdg....
apa saya bt, is bought cute & pretty small note paper ( lebih kurang 4x4 inch), as for mine, color mengikut tema majlis, then bt 1 corner for "WISHING NOTES". At this corner, i letak all those papers, few color pens n a big bowl. kat situ, i request sume relative n frens to make notes n wishes 4 me n hubby, then masukkn dlm bowl tu.
aftr wdg, me n hubby, had a great fun bace notes semua.
then i bought a sticky album, n susun sume notes dlm tu. jd mcm crap book pulak. but drpd hasil coretan sume org.
the good way of doin tis is, at least org x berebut2 nk menulis dlm satu buku. surely akn ada yg x kuasa nk tunggu turn.
bila paper notes tu masing2 boleh pilih n tulis apa2 pn without org lain dpt baca, it will b more fun n personal!! trust me.


wah masing2 bg idea yang
sangat
memberangsangkan.
banyak
betul cara rupenye kan.
iqa sebenarnya teringin guest book
yang muka
hadapan die
gambar iqa n ikwan

tak taw la kat mana blh buat

kat photobook yang kak amy cakap
tu
memang boleh buat
tapi boleh ke iqa request
nak gambar bahagian muka
hadapan je mcm gambar 1st.
tak nak
semua page ada gambar.
yang tu buat time kawin
pulak.
macam kak amy
buat tu.

anyway the goodthings here
iqa bersyukur sangat
ramai bagi idea.
thats
mean ramai jugak
yang perihatin tentang iqa kan..
Alhamdulillah

thanx for all the support guys.

thank you so much!!!




Till then;♥





You Might Also Like

5 komen

  1. iqa : yep... boleh je. photobook tu kite yang susun pic. so we can do it my way la kan.
    nak bubuh pic berdua2 ke.asing2 ke kan.

    gud luck dear!

    ReplyDelete
  2. owh jd..kite blh le ltk gambar bahagian dpn je ekh..klu dalam nak kosong pn xpe la ekh?

    ReplyDelete
  3. yep..else belah dlm tu. ika wat faded b&w pic ke.
    ok gak

    ReplyDelete
  4. kak amy iqa xfhm tentang bayarn die la..harga yg die tulis tu kirenye berapa banyak gambar pn still harga sama ikut size kite pilih tu ke..or setiap gambar ada lagi tambahan harga..

    ReplyDelete
  5. kak amy iqa xfhm tentang bayarn die la..harga yg die tulis tu kirenye berapa banyak gambar pn still harga sama ikut size kite pilih tu ke..or setiap gambar ada lagi tambahan harga..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google