♥wah banyak lagi tak buat!!!!♥

Friday, March 19, 2010

tersebut Al-Kisah....
malam ni tadi,
iqa pergi rumah mak cho
thats mean my aunty.
2morrow my beloved
cousin, kak emma
engagement day.
theme: purple+pink
so cantik!!!

then, bile tengok
last preparation die
tetibe je terasa yang iqa
banyak lagi iqa tak siap.

rumah jangan cakap la
banyak lagi tak siap.
plus lepas ni abah nak tukar
lantai bilik iqa and adik jugak
nak tukar semua pintu bilik

wah sempat ke semuanya???
most all the preparation DIY.
rasa takut plak..

Bedroom set iqa memang tak
nak enterframe.coz lets my
mom n my dad choose.
but the deco i still blur
tak fikir betul2 lagi.
st nak gune fresh flower.
but ari tu jalan2 kat parade
namapak -plak potpuri
deco pink yg sangat comel.
so entah tak tahu pilih mana.
atleast cadar dah bli.
langsir??tunggu la rumah siap.

but i noe mummy will help me
my friends pun mungkin
ada yang akan turun padang.


wah sangat rasa bimbang la.
do noe y..
takut tak dapat apa yang
diimpikan kot.
rancang lain, jd lain.

door gift pun tak de
final decision lagi ni.
guest book tunggu la
mr.ikhwan balik dulu.
nak bincang sama2.
ni budget berdua.
wah takut sangat u all!!!!!!!


scary ♥


You Might Also Like

3 komen

  1. cepat!cepat!cepat! ahhaha nebes tak ai ckp cmtu?;p

    ReplyDelete
  2. apa pun kena calm down...dulu masa awn nak tunang, hantaran dan pelamin mmg org buat tapi awn yang beli sendiri bekas, awn yg tempah caterer, awn yg tempah khemah.sume adalah awn. =)
    jgn gelojoh.hehe...insyaallah sume akan berjalan lancar k

    ReplyDelete
  3. elyn : wah elyn jahat!!!huhu sje je buat iqa nerbvous sobsob

    awn : huhu iqa banyak DIY huhu tu yang pening..

    but anyway guys thanx for your support love u ya!!!

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google