Bonda rindu

Thursday, December 15, 2016


iqa rindu nak menulis panjang share pelabagai story dengan korang semua.
iqa rindu nak becerita..tapi sekarang semenjak elpas bersalin selain masa yang terlalu padatdengan Aadim dan kerja, iqa dah jadi makin cepat penat.iqa dah tak mampu active macam dulu. rasa layu je. pergi berjalan kemana pun memang tak de harapan la nak ambik gambar ke hape ke. tak terkejar wei. 

and lagi satu sekarang cepat sangat jadi pelupa tak tahu sebab ape. anyone boleh tolong advise iqa.. what should i do untuk tingkatkan memori??

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google