Aadim Dan 4 Batang Gigi

Monday, July 25, 2016

haish sesal pun dah tak berguan..dah terjadi pun. Aadim dah ade 4 batang gigi sekarang. 2atas 2bawah. lately ni kuat sangat menggigit. sebelum ni time nak tumbuh gigi atas pun die ada menggigit tapinya iqa jentik sekali so die stop dah. kalini menjadi-jadi. semalam je iqa tanpa sengaja jentik dua kali. dah jenuh nasihat. dah cuba macam-macam. picit hidung tekup muka semua dah.

tapi semalam waktu jentik memang naik suara dengan die. mungkin sebab penat pun ye dah geram pun ye. die menangis. ya Allah hancur hati. last2 dengan bonda ni pun memangis sama. hancur hati penat usaha dapat kan die mengandung bersalin last sekali merah bibir die kene jentik dengan tangan iqa sendiri..

maaf kan bonda aadim. bonda janji bonda cuba lebih sabar lepeas ni. bonda cube sayang..

korang kalau ade tips tolonglah share dengan iqa cara nak elak kene gigit.luka sampai nipple pun keras.sakit time baby menyusu n time pump..ya allah kuatkanlah hambamu dalam meneruskan journey menyusu ni lagi 1tahun 2minggu.. in sha Allah



Nampak tu gigi perkasa Aadim
tapi gigi atas die macam jarang sikit. korang rasa nanti die akan rapat x?
riso makkksss

aadim sory ye sayang

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google