#bentoiqawan - Koleksi bento

Thursday, December 15, 2016

siapa kat sini bawak bekal or nama urban zaman sekarang Bento pergi ofis or kolej ke?
yeayy kita geng okey hehehe.. i sangat usaha untuk merajinkan diri untuk bangun pagi atleast 5.30 am untuk masak bento for me and aadim.usaha sangat keras coz bangun pagi sure lunyai gila sebab aadim still bangun malam untuk menyusu. so bonda bangun memang lunyai lentoq okey tawwww..
plus kalau hari isnin and rabu iqa akan siapkan sekali bekalan untuk ikhwan. buat bekal die travel pagi2 subuh sepi tu..

usually ini lah breakfast yang iqa bawak. seriously no idea nak bawak breakfast ape.
sandwich telur

lunch ini paling senang. bubur nasi and sup sayur haha giler pemalas kan.

 ni for snacking.. i olss ni kuat makan jangan tak tau. sebab tu tembun

 chicken cornish tu beli tapi tak makan so bawaklah ofis
Spiral cheese tu lebih buat untuk aadim. so bawaklah jugak untuk diri sendiri. inilah bento paling senang nak buat hehehe

ni thermos kegemaran namkanya. lama aim. akhirnya dapat gak beli murah dekat 11streets. dalam RM 113 macam tu je.

kalau korang nak tengok lagi koleksi bento bonda. cari dekat ig ye hehe. inshaallah nanti iqa share  lagi 

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google