Penghargaan Tak Diduga

Monday, November 10, 2014

Memamng trademark aku sekarang untuk update sebulan sekali kot. balik rumah leparja seriusly letih. jangan harap lah nak iqa mengadap lappy lagi. even kadang-kadang otak penuh idea nak tulis ape tapi disebabkan mata dah tak mampu nak bukak so lupakan jelah hasrat murni tu kan.. standard la kan.

kalini iqa update entry yang mungkin akan mendatangkan kejengkelan kepada sesetengah pihak.. tapi entry ni sebenarnya khas untuk anak kami untuk die baca dimasa hadapan. **nope upt belum double line


29 Zuhijjah bersamaan 24 Oktober.. adalah harijadi iqa mengikut kalender islam.. yes iqa lebih appreciate tarikh ni berbanding 12 Ogos.. but selalunya tak de ape pun..xde sebarang celebration pun.. but this year  something different..

balik dari ofis tengok ikhwan dah sampai depan rumah.as ussual my hubby memang suka suprise2 stuffs mcm ni.. selalu patut balik sampai dalam 8-9 malam. rupanya dia ada keje dekat ipoh.oklah... masuk nak dekat maghrib.. die wish birthday and iqa rasa macam die ada hadiah..yes 100 marks for me!! tepat sekali...

"Before bie bagi hadiah. janji jangan tanya ape-ape. jangan tanya satu ape pun"

"ok janji "



and bile bukak..it was something unexpected..seriously xpernah terfikir ikhwan akan bagi ni,,,








macam iqa cakap iqa tak jangka.. of course iqa terkejut bila tengok makhluk ini yang berada di dalam kotak..

Whats this??

Bie jangkakan sayang sudah selamat melahirkan anak time ni..bie kumpul for 10months..actually ni hadiah sayang bersalin..but now hadiah tanda penghargaan cinta dah berusaha macam-macam untuk pregnant.

KELU = NANGIS


alhamdulillah rezeki dari Allah.. patutlah dia dah pesan awal jangan tanya ape-ape..tapi dah namanya Atiqah Mutaza. mesti aku tanya jgk hahaha.. tp tak tanya banyak.. sebab aku taw betapa payah nya dia nak dapatkan ini untuk aku..

the next day..

its time to celebrate birthday!!!!

 ada orang happy dapat makan makanan favourite dia

kalini biar bithday girl yang belanja.terbalik sikit

lets NANDOS!!
tempat favourite sejak dahulu kala.zaman bujang

 for hubster
Extra Hot Peri-peri for him.. memang tak termasuk tekak la klu iqa extra hot




























for me
jangan terpedaya..iqa xsuke leond herbs.. actually diorang salah letak tag.. its actually Hot Peri-peri

disebabkan iqa ambik side dish garlic so add up this yummy mushroom soup..and ni 1st time try mushroom soup.. seriously superb..bestt..xrasa MSG tu yg penting

 hahaa happy lil hubby

iqa orang melayu and kurang pakar makan pakai pisau.makan pakai tangan jugak superb. ni control je lebih weeeheee

 untuk pengetahuan ni adalah extra chicken ye.. aman lah agaknya bie sumbat makanan tu???

cube makan jagung dengan gaya paling sopan . fail still comot. nasib suami tak malu makan dengan isteri comot.

memang makan adalah hobi dan agenda utama setiap kali keluar.. kenyang perut hati pun manyak senang..

by the way...

dear my hubster,
thanx for the suprise, 
thank u so much for everthing
terutamanya cinta awak
bukan harga hadiah ini yang membuatkan saya menangis
tapi penghargaan yang saya tak jangka
membuatkan saya terdiam 
tidak menjangka usaha itu diharga sehingga ke tahap ini
kita sedar keadaan kita
jujur tak pernah jangka ini yang akan awak hadiahkan
terima kasih
i love u

kepada our next generation
nilah kehidupan kami sebelum adanya kamu
kami setia menunggu disini
menanti kamu

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google