Gerhana Bulan 8 oktober 2014

Wednesday, October 08, 2014

malam ni rasa penat yang amat sangat. bangun tido pagi tadi sampai rasa letih melampau sangat. memang rasa berat nak bangun. tak tau lah kenapa badan macam ni. sedangkan semalam and arini kat ofis tak la bz mana pun. mungkin kesan denggi tak abis lagi kot kan. esok travel ke MAEPS Serdang meeting untuk MAHA. memang muka iqa ni muka meeting.

malam ni gerhana bulan kan. 8 oktober 2014. iqa ikut kan teringin nak tengok tapi badan memang tak larat nak keluar. ni pun sambil type mata kuyu. tapi dah perasaan berkobar tu over limit. gagah la menaip. yes im addicted. sekarang dah start buat blog walking ari2. tunggu la lepas ni sure update pun ari2. korang jangan muntah dah laa..


gerhana adalah waktu yang sering buat iqa excited waktu kecik-kecikdulu..indah nya menjadi kanak-kanak. tak perlu pikir terlalu banyak persoalan. dalam dunia sendiri hidup dalam imiginasi tanpa ada rasa bersalah. tapi malam ni memang tak mampu. terpaksa melayan keletihan yang bermaharaja lela.. practice mungkin untuk jadi ibu ketika mengandung. yang pasti badan lagi mudah letih.


meengandung? doakanlah yang terbaik. semuanya belum pasti. yang pasti malam ni gerhana . klu gerhana apa yang sebaiknya umat islam lakukan? solat sunat. even dah lewat dah tapi share jelah ye. boleh jadi panduan di hari mendatang.

bagi yang tak pasti caranya boleh la follow ni ye. maaf mata tak leh nak bukak dah...mau tidor dulu...bye.



#penantianbonda

You Might Also Like

1 komen

  1. X sempat pon nk tgk gerhana hari ni. Info yang baik.. :)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google