1KG in 1Week - No excuses

Sunday, December 30, 2012

hye guys.. i still in ipoh.. setel up everything..alhamdulillah just setel out our wedding invitation card.. i will told u all the story after my wedding.. hurmm ok semua bride to be sure ade dugaan masing masing kan..pengalaman yang sweet jugak rite.. 

ok i just wanna saher a short and simple testimony bout my customer. HIDAYAH AMIR..
iqa tak ernah jumpe dayah. dia duduk di Sandakan. jauh kan.. actually early 2012 dia pernah start 1 shake dengan iqa. kemudian die stop. time tu die still study. and dia janji bile dah start kerja dia akan start balik programme.. so ok iqa hormat keputusan dia.. tak la mengharap jugak kan..sebab kadang2 orang sje bagi alasan..but she's different

alhamdulillah nak dijadikan cerita awal disember akhir november macam gitu la die pm kt FB iqa cakap nak start programme.. and die cakap tunggu gaji in the mid of disember as her 1st salary kalau tak salah iqa.. so he start 1month programme. 2bottles of Formula 1, 1 50g Teamix and 1 aloe...yes die memang nak lose weight. dia kotakan janji die..tahniah dik

bab air dia ok more than 3L per day. but dia ada masalah tentang makanan. dia seorang nurse.. lunch susah nak keluar. dia kerha 12jam.. and dia kata makanan yang paling ada pun makanan dalam tin. ok than i said juz go..makan je and i sure die pun taw what is good for her.. sebab dia nurse atleast meati ada knowledge tentang food.. 

so today her 7days consuming herbalife and she lose 1KG in 1WEEK!!! 
and baju rasa longgar berbanding minggu lepas..yeaahhh

ya im happpyy.. so to dayah.. congrats dear for your arhievements.. common continue your attitude insyaallah u will lose more!! juz keep it up what u are doing noww..

tapi iqa suke sangat dayah ni sebab dia tak de bagi alasaan yang macam orang lain selalu kasi kat iqa

"kak, saya asyik kencing je terganggu kerja saya" 

dayah ni pun kerja melibatkan orang ramai..so ok je.. so pokok pangkal tanya diri sendiri. kalau u serius i help u.. kalau tak serius tak yah la dik bazirkan duit je..akk tak nak duit awaka.. akak nak attiude and result awak tu je..

Tahniah hidayah amir!!

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google