2012 dalam sejarah..

Monday, December 31, 2012

Tak samapai beberapa jam lagi 2012 bakal melabuhkan tirainya.. 2013 pula menjelma dengan 1001 kehidupan yang baru.. baru atau tidak sesuatu kehidupan bergantung kepada diri kita sendiri. sama ada kita mahu memperbaharuinya atau kita masih lagi mahu berada di tempat tampuk yang sama seperti dulu...

2012 iqa banyak sangat perbezaan nya dari 2011.. i choose to change.. to someone yang biasa tak kehidupan.. now i have my own life.. my own income.. syukur alhamdulillah...

anatar perkara terindah buat iqa sepanjang tahun ni.. yang suka untuk iqa review antaranya...

Febuari

my 1st spectacular dengan 4 orang lagi team iqa
ina, ikhwan, iqa, pidot, aishah
i miss u guys.. i miss this moment so much.. and thanx for everythings..

penangan spectacular memang sangat2 dasyat.. iqa berjaya qualified as New World Team Member on that month melaui 10,000vp method.. alhamdulillah thanx everyone..


April

 

free hight tea sponsored by Herbalife di Hotel Istana.. makanan melimpah ruahhhh




Mei



my moms turns 52.. and alhamdulillah with income yg ada.. i sponsored the dinner and presents. to gether with my sis n mr.tunang.. it was my 1st time doing this for my mum.. selalu abah je sponsor.. haha..kali ni abah sponsor kek aje ye.


 my 1st extravaganzain singapore dengan my team semuanya 6org termasuk iqa 7
aishah, julie, nani, aina & pidot, ikhwan

2nd time ke USS kali ni free sebab iqa qualified promotion dr team Nutricity time bulan febuari tu
memang iqa set impian tahun 2012 iqa nak pegi ke uss lagi so alhamdulillah impian tertunai

inilah kali pertama iqa ke overseas fully sponsored by my me haha.. yes kali ni semuanya gune duit iqa sendiri.. syukur and happy sangat sebab iqa mampu ke overseas guna duit sendiri...
and ke singapore ni ibu ikhwan follow kitorang..even this is training event but family nak ikut pun no problem..seronok kan herbalife sambil kerja bawak family.. i likeeeee thumbs up***

July


bilik besar ni i duk sorg2 u olsssssss.. sorang 1 bilik 

 free treat Millionaire school.. dapat free Accomodation, Free flow foods, free training.. if u want this kind of treat u need to qualified.. yeahhh iqa berjaya..
and gambar ramai-ramai ni semua Gen-H.. umur 30tahun ke bawah.. and income semua nya iqa riban2 paling kecik pun iqa.. paling tinggi.. iman (lelaki kat bawah tu) RM 42k.


August 2012

alhamdulillah dream untuk pakai Ipad akhirnya allah makbulkan. it was a birthday gift prom Abah for me n my sister.. each of us has 1 ipad 3.. sykur rezeki Allah


September
alhamdulillah sekali lagi impian iqa tertunai bile iqa berjaya menjejak kan kaki ke Disneyland Hongkong.. memang dari kecik teringin sanagt nak ke disneyland.. so dream baru untuk pergi ke semua disneyland yang ada di Dunia ni!! yeaahhh








 sesiapa peminat tegar Boys Over Flower.. korean drama series.. sure tau iqa kat mana ni.. nilah hotel venetian di mana Gu Jun Pyo berlakon sebahai pemilik hotel tersebut di macau.. syukur sangat sebab iqa dapat pegi ke hotel ni!!!! its one of my dream!!!!!!!
and to be honest iqa teringin nak ke sini lagi dengan ikhwan as husband and wife amin insyaallah..

alhamdulillah ni antara kejayaan and dreams yang besar yang telah tertunai pada tahun 2012.. tanpa iqa sedar sebenarnya.. dengan izin yang Esa dah banyak dreams iqa tercapai melalui Herbalife...syukur sangat.. i need to work hard more and more to archieve my dreams.. ape yang telah iqa capai 2012 kini semuanya hanyalah sejarah..dan iqa tak boleh hidup dalam sejarah..kalau kita terus hidup dalam sejarah kita tak akan upgrade tak akan move on dan masih hidup di tampuk lama...

alhamdulillah i've wrote my dream for 2013..so korang macam mana?? tulis lah dream kita supaya kita bekerja untuk capai dream kita..amin..



















You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google