Hantaran oh hantaran - 6minggu 6hari

Friday, December 28, 2012

hye..cube tgk pada bulatan itu.. ok tu pn die mcm lewat beberapa jam.. its actually tinggal 48days. 6weeks and 6days.. ape aku dah buat? bhuaaaaa banyak lagi la yang tak setel..huhu what should i do!!!! terus teringat cerita "Your Beautiful".

hantaran pun ade certain lagi tak setel.. huhuhu


ni adalah hasil rembatan barang hantaran sempena masih YES ni kan. iqa memang totally beli all those hantaran time year end sale. sebab harga die memang giler murah..even baju nikah pun time yes ni. 
to korang yang nak kawen awal tahun its good for u all untuk save beli time yes sebab harga die berbaloi.. kalau yang target nak ke HABIB or beli lose diamond u should go on this YES period time coz banyak sangat sale. 

bagus jugak if korang beli sikit2 months by month..but for me and ikhwan kami dah memang target untuk beli everything time YES. sebab pakej and all those barang sangat2 best2.. just save the money month by month nanti boleh shopping everything sekali gus. haha baru puas u olsssss..hahaha rasa macam queen gitu shopping banyak2 sekali hehehe.. 

kebanyakan barang i iqa beli kt ipoh je..melainkan cincin..tu area kl selangor.. cume ade beberapa barang yang di sponsor oleh family belah ikhan. so im lucky hehehe..

yang tak setel
cincin ikhwan
kemeja ikhwan
sejadah untuk ikhwan
handbag akuuuu huhu

nak taw tak kad pun tak siap lagi..hari ni baru dapat artwork cornfirmation. ish2..ape teruk sangat ko ni iqa.. sticker tag and bunting pun tak setel lagi..ish2..tula gedik sangat semua nak design sendiri kan huhuhuhuhu...


ok dh2 nk start designing balik ni daaa..otrak bercelaru ayat pun berterabur

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google