♥Bila Abah Tiada Disisi♥

Sunday, July 17, 2011

p/s : ni schedule entry taw sbb iqa hari ni ke Kl satu hari..nnt iqa story iq ag mana ye

ni family iqa
Mutaza Yeop Wasil
Noorriah Shaari
Nurul Atiqah Mutaza
Nurul Atirah Mutaza

kami berempat je..family kami tak besar. but we love each other. semalam g JJ n Tesco extra dengan mak n adik. 

 my mom yang sememangnye suke sgt tolak troli setiap kali shopping sbb mak kata besh boleh gayut tangan. hari ni my mom boleh dikatakan masuk setiap lorong yang ade kt tesco tu.. owh no iqa yang pancit sbb nye iqa xcukup tdo huhuhu

 my sister yg borong sakan nak bawak balik barang ke kolej. ayo makin penuh lah rumah ko dik. n jenuh la mak nak tolong ko angkut barang ke tingkat 4 tu..ish2 dah la kamu tengah sompuiiit

 budak GiGi Besi

owh kali ni emmang  lama kami menjamu mata di tesco . nak taw kenapa? sebab abah tak de. abah pegi KLIA. so the Queen n the 2 princess pun menjamu mata dengan penuh kekusyukan sampai ke malam sebab nye tak de orang nak bising suh cepat xde orang nak marah sbb melangut kat suatu barang hehehehe... 

bila abah tak de :
- semua orang ralit shopping
- semua orang ter balik umah lewat
-semua orang makan makanan tak sihat..sebab dinner makan McD hahaha
-nak ambik barang macam2 pun tak sampai hati huhuhu...

hahahah semua lupe diri jap bile abah xde hehehe..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google