♥Mana iqa Pergi tadi ha?♥

Sunday, July 17, 2011

eh mana iqa pergi?? eh macam la ade orang tanya mana iqa pergi kn..ala iqa ade ke tak de bukan korg kisah kn2..huhuhus sedih..ke ade yang kesah..alamak klu ade yang kesah alahai besh nye sgt terharu....thanx taw...iqa stop jangan gedix sgt huhu..

iqa seharian tak de abiskn masa kat KL kat Times Square. bukan shopping okey..poket kering mana nak shopping huhuhu.. iqa habiskn masa utk ini.





 abig thanx to my fiancee sbb sudi teman iqa. for the 1st die mmg toye giler la dlm tu sbb yelah hati die belum terbuka.die pergi pun sbb die nk teman iqa die tak nak iqa pergi sorg2. ya iqa taw die akn cube sedaya upaya untuk sentiasa ade dgn iqa selagi die termampu..but atlast die sendiri berminat dgn herbalife..alhamdulillah..
kite usaha keras ye bie. kite sama2 sihat. nanti naik pelamin sama cantik sama hensem hehe.yang penting i nk tgk u sihat n udh tak weak selalu n takde lagi darah keluar dr hidung u...

n o yang belakang tu my BFF siti aisyah..dear thanx sebab bawak ajak we all ke sini!!






i now i ready for this!!!!


dan on de way balik tadi iqa dapat suatu anugerah dari Allah..iqa snagat bahagia..tak tergambar bahagia nye..nanti esk iqa cerita ye..iqa letih nk tdo...nk rehat...nite.salam

You Might Also Like

6 komen

  1. iqa makan herbalife ke skang ni??
    dulu akak pun amik jgak....suka sangat 2 bln turun smpai 10 kilo tpi skang x amik dh sbb x cukup modal..huhuhu...

    ReplyDelete
  2. haah kak..iqa memang makn herbalife...akk ambik yang tiap2 bulan ke mcm mne kak...lebh baik akk ambik byk2 sbb murah ckit..die ambik sikit2 tu memang la terasa sgt mahalnye kak

    ReplyDelete
  3. akak amik tiap² bulan tapi share dgn org lain la amik byk² sekali...tapi after 2 mnonths dh turun akak stop and maintain kn sendri Alhamdulilah la maintain sampai 2 thn ngam2 sampai kahwin after tu sendri mo ingt la sbb dh preggy..hehehe...

    Ade gak plan nk amik balik tpi tgh tunggu greenlight dr mr.hubby...iqa jd agen ke?

    ReplyDelete
  4. after preggy ni akk try la balik kak..boleh dpt shape anak dara balik kak...hehehee

    ReplyDelete
  5. tu la...memang hajatnye begitu la...ari tu diet x mkn nasi 2 bln baru dpt turun 5 kilo je tapi penyeksaan ckit la...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. if akak memang sentiasa n memang suke makan nasi memang seksa la bile diet tanpa nasi ni kan..memang seksa.

    macam iqa memang dlu diet bagai nk rak smapai turun la 20kg tapi skrg ni berat mcm yoyo..tu yg risau..tp dgn herbalife ni alhamdulillah stabil sntiasa..berat yoyo ni bahaya.

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google