♥Yea yea Orang Kawen!! tp sure Banyak lemak♥

Saturday, July 16, 2011

hari ni hari sabtu bile hari sabtu ahad je mesti ade orang kawen kan..sekarang orang kawen dh tak ikut time cuti kek tak ke..s bb klu nk tunggu cuti jenuh punye ramai... tok kadi pun boleh sompuuuiiittt  nk nikah kan orang. so hari ni iqa ade dua wedding to attend. 1 someone related to abah..than another abah's fernz. so dalam otak iqa sedang mebayangkan all those food yang heaven sgt2... hope catering org kawen ni dua2 yummy..yang emmang boleh diterima tekak...







dah lepas makan semua all those heaven food yang sememangnye penyumbang kepada calori yang memang giler high ni , iqa akn counter balik dengan 

herbalife tea. lemon + hibiscus

insyaallah dengan izin Allah sedikit sebnyak calori n fat akn terbakar dengan syarat minum plain water secukupnye...


p/s:semua gambar dr atok GOOGLE..klu ade mana2 gambar hak milik anda iqa mintak maaf ye.. sbb tu iqa xletak watermark iqa..heheh



You Might Also Like

4 komen

  1. dear bksean ker herbalife tuuu??
    nk kne cuba ni..

    ReplyDelete
  2. missa...memang berkesan terutamanya dr segi kesihatan.. dear nk taw lebih lanjut boleh contact iqa di fb

    ReplyDelete
  3. wahhhh.....dh jdi bisneswoman herbalife pulak iqa..bgus2 jaga kesihatan.akk tgok lauk kenduri tue menyelerakan btullah...hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe..iqa minum herbalife n rasa kesan yg sgt besh..so iqa nak share dengan semua readers hehehe....

    td lauk kenduri besh sbb ade gulai lemak nenas ikan masin sedap

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google