♥Iqa Selamat Lahirkan Baby Baru♥

Monday, May 23, 2011

assalamualaikum semua.. sorry la lama menyepi..eh lama sangat ke? erk lama lah jugak kan sampai trafik pun menjunam jatuh sebab tak de entry baru kan. sory la ye. semalam iqa ke penang jalan cari makan wif en.tunang family so dah tak dapat nk buat entry baru. shok wei semalam dapat melawat Hard Rock hotel.. erk ok buakan itu yang iqa nak cite..tu lain kali cerita ye. 

korang perasan tak segmen Gegar Geng Kapal iqa pn dah tergendala sebentar. sebenarnya iqa tengah Busy buat something. iqa sedang explore benda baru..erk tak la baru sgt cume iqa je yang baru explore..iqa ketinggalan zaman sikit hahahah.. iqa try new Felt Craft. and insyaallah iqa akan bukak blogshop untuk craft iqa ni

neway sekarang ni iqa dah ade blog baru untuk view all the craft product. 

My New Baby Born



So ape lagi tunggu jom la follow iqa!!!! cepat follow.. sebab nanti banyak promotion and sale iqa akan buat..cepat2!!!!

You Might Also Like

4 komen

  1. Wah...patutlah lama sunyi blog ini..ada project besar rupanya...=)

    ReplyDelete
  2. hehe lina xde la project besar pn baru je gedikx nak try felt craft ni hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe se bosan cuti ni...tu yg buat bnda ni

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google