♥I show my love by the cute brooch♥

Saturday, May 21, 2011

jam tepat pkul 12am time tengah type ni.. iqa bau je balik dalam 45minit yang lepas selepas selesai sesi berlovey dovey dengan en.tunang, my girlfriends, siti, nad and dura..owh sangat release tension..thanx syg semua..

ingat tak semalam iqa sebuk mencari kain felt..alhamdulillah iqa dh beli and dah berjaya buat beberapa kuntum bunga untuk dijadikan brooch... and iqa bagi as a gift utk siti nad n dura.. sje as  a way to show how happy am i to have a date with them...


iqa dah beli :
4colors felt
toolbox
ribbon
button
set of jarum
peniti
air eraser pen
UHU glue
pin untuk brooch

dis are de result!!!!!!
iqa jadikan die brooch.. neway kalau nak buat jadi corsage utk flower girl or family time wedding pun boleh..sangat cute taw..iqa sedia terima TEMPAHAN!!!!!! so klu tempahan tu iqa kan edit la tambah ribbon ke ikut kesesuaian la kan..esok nak beli hair clip untuk jadikan bunga ni as hairclip hehehe

iqa.nad.dura.ct

 dura terlebih happy dapat brooch comel hehehe

 kusyuk ekh  korang telek benda tu

 nad, aku taw la brooch tu comel tp xyah la sampai nak pakai kat mulut hahaha

as ussual he always by my side...my supporter..


♥atiqah mutaza

You Might Also Like

10 komen

  1. cutenya brooch tu!! nak satu! ekeke :P

    btway...selamat mejadi bakal raja sehari nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. cik jijah..hehehe boleh2 jom beli jom heheh

    thanx jijah

    ReplyDelete
  3. ciutnyer....

    nak tempah tp nak cik tuan tanah gojes bayarkan...

    boleh?

    ReplyDelete
  4. hhahaahahaha ade plak ekh kes macam tu hehehe

    ReplyDelete
  5. adawiyah...jom la beli kt
    http://luvstercraft.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. comel nye brooch tu...rajin nye menDIY..hihi..

    singgah sini
    natrahoney.blogspot.com

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google