♥Anda Tunang Terhebat♥

Tuesday, February 01, 2011




today 1st February 2011 = 9 month engagement Ikhwan Atiqah
wow!!macam tak percaya. rasanya macam baru semalam je kan bie. seronok sangat bie. lepas bertunang ni bie lebih caring, bie tunjukkan tanggungjawab bie pada cinta. feel like a princess. pergi Shah Alam dihantar. balik ke Ipoh pulak diambil. seronok giler, yeah even i taw benda ni bukan selalu bie boleh buat. bie hanya dapata manjakan cinta time u sign off.tengah cuti macam ni merasalah jadi princess kejap. tapi bile u dah kene sign on i kne jadi superwoman. everything i have to do on my own. i can be a princess for 3months, but i have to be a iron lady for 6 months. is that fair for me? its better than nothing rite..

this mid sem break for raya cina, cinta balik on jumaat, bie sanggup datang naik ETS dari ipoh ke KL central..than naik Komuter ke Padang Jawa. u tak kasi i drive jauh time traffic pick hour. hey i can la hubby.. but i noe u are too worry bout your chocolate princess ni rite. we have lunch at our fav chicken mania NANDO'S. kalau datang KL tak sah kalau bie tak makan kat sana kan. I noe how much u love chicken hehe. as u ussual u akan order "Quater hot peri-peri, with sideline, that rice (i forgot the exactly name) and the peri-peri chip and ice lemon tea" and me "quater hot peri-peri, with sideline peri corn and coleslaw and ice lemon tea". tapi kali kite rushing sikit sebab nak gi jalan TAr . time tu dah dekat pukul 4 dah..nak balik ipoh lagi..

sampai kat jalan tar dah dekat pukul 5. tapi Alhamdulillah jumpe jugak shawl yang besh kan bie. kali ni tak banyak sangat kita borongkan. 

 nasibla bie ade kalau tak terpaksa la menganggkat beg plastik berat ni sendiri
 en.hubbie yang dah nampak kusut masai sebab letih asik berjalan aje. macam orang yang jual dari rumah ke rumah pun ade hehehe..jangan marah bie
 sebelum melintas harus direhatkan kaki..i letih la bie.. huhuhu
 that Unicorn naman die Poney. thanx bie for the lil cute poney. bie perlu ke u driving ke ipoh sambil macam tu. i noe u perli i sebab everytime dalam kete balik ipoh or balik saha alam i akan tido. so u budget macam poney ni la teman u kan sebab  mata die asik terbukak je kan.. ish kejam!!
okey ni muka tahan tension sebab jem orang balik kerja..owh azabnye..memang tertekan tekan..huhuhu

dah la jom balik IPOH cepat..letih ni..ala macam i je yang drive heheehe


You Might Also Like

17 komen

  1. makin kurus si ikhwan lepas teman ko soping cik.. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. biarkan lemak terkumpul itu bertaburan mencecah bumi hahahaha

    ReplyDelete
  3. wahai ousmate ku : hahaha tq..alamak malu plak hehehe

    ReplyDelete
  4. bagui2 en.tunang tmnkan borong
    brg ;)

    ReplyDelete
  5. Wah!dh 9 bulan:) orang ipoh k iqa? Samala dgn encek b kita:)

    slmt bcuti:)

    :)

    ReplyDelete
  6. syahnia : hehe nasib en.tunang ade..

    dibah: haah awak dh 9bulan dh huhu..eh yeke? owh nnt awk pun bakal jd org ipoh gak ye..

    ReplyDelete
  7. i pon rasa bende yang same mcm u
    since we were engaged ni dia mcm lebih caring.. klu b4 ni die lebih bersikap tak kisah.. skang ni dia jadi a caring person.. best sgt kan.. hopefully bile dah kawen dia semakin penyayang..

    =))

    ReplyDelete
  8. meeya : thanx lalink.. i akan buat...

    lily : sweet rite..rasa macam princess je bile die buat mcm tu kn.. insyaallah hope after married bertambah2 caring aite

    ReplyDelete
  9. hye dear..follow kamu..ehe..jatuh chenta ngan pinky2..yeay...=)

    salam knal..

    http://akemiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. sweet la dear :D

    semoga cepat disatukan yer syg....

    ReplyDelete
  11. jiejah ku sayang..amin nnt klu kami disatukn anda harus dtg taw..

    ReplyDelete
  12. cepat2 kawen tau nnt bole singgah mkn nasik minyak akk :) follow u kak :)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google