♥Jajan paling besh sempena Final Exam♥

Saturday, April 23, 2011


inilah bekalan sepanjang exam yang harus diangkut kesana sini setiap waktu dan ketika..
kalau boleh iqa tak nak hidup dengan benda ni dah
seksa hidup. bosan dah la tak sedap.ade side effect plak tu
tolonglah tak nak dah semua ni tak nak makan semua ni dah plez...
nak stop nak lari jauh2 dari benda ni..

You Might Also Like

3 komen

  1. byknye 'jajan'..ubat ape ni?
    Ubt ni physco je dik
    try bhenti slow2 kalau boleh ye

    ReplyDelete
  2. akk dah dekat dua tahun orang tak payah makan ubat ni kak..
    now kene ambik balik!!!!!tak suke!!!!!

    ReplyDelete
  3. ubat cam dadah.
    amik selalu, jadi ketagih.
    tapi, lau sakit tepaksa la gak amik ubat kan?

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google