♥jangan bukak blog iqa kerana anda akan dijangkiti virus selsema!!!♥

Wednesday, May 04, 2011


hachum!!!!!!
sory ye iff mereka yang datang menziarahi blog iqa ni ade yang terkene selsema sbb banyak snagat habuk kat blog ni huhuhuhu.nnt makan panadol ye..

wah berhabuk seyh iqa nye blog.. u all rindu iqa ye? sure malu la tu nak ngaku hehehe..dont shy2 cat meh hehehehe.. sory la u all mak bz sikit u all bz dengan final exam yang sangat menyesakkan dada ok. before this semua paper calculation, me kalau bagi calculation memang hancus asbestoz terus u. so dast y ma i tak muncul kat dunia maya blogger yang tengah vavavoooom meletup popular ini.. tapi i tak popular pun..huhu tak de pn yang sudi meminati diriku ini.. 
(kenapa ko gedix sangat ni iqa oiiii!!!!!)

hahah ini akibat sindrome stress dengan final and all de masalah alam sejagat dan seantero denganya hahahaha..

now dah habis 3 paper
* food engineering
* statistic for technology 
* physical chemistry

tinggal aje lg nyah
* introduction to food technology
* microbilogy (4hrs credit kau!!!)

10 MAY i merdeka ok!!!!!
hahah tak sabar giler nak cuti 4 bulan. jangan tembunn sudah jangan lupe ko tu nak naek pelamin tak kan la nak naek dengan wajah terlebih comel kan hehehe..

untuk mengubat kerinduan kalian ke atas diriku yang tak berapa nak top ni ehehe disajikan berita hidupku sejak beberapa hari ini

 lepas geram dengan memakan makanan sebanyak mungkin after chemis paper
asma.iqa

 ni lagi 2orang cik embum yang setia menemani
sal.dayah

tetibe je iqa makan bubur ayam ni selalu tak pun..en.perut ngada2 buat hal huhu

nilah meja study iqa yang tak berapa nak terurus tu kan..terima kasih sayangku meja yg setia menemani huhuhu

question from stalker.
eh kenapa ade roses, ferero and loly?
ehmm ade special event or date ke?


opssssss!!!!!! kantoi!!!
nanti la jawab nak study balik!!


♥atiqah mutaza

You Might Also Like

2 komen

  1. terbersin jijah oi...hahaha rindu la kat iqa..lama sgt tak update..

    gudluck exam yer...nnt cuti..boleh update byk2...kihkih

    ReplyDelete
  2. hahah ala2 xpe2 jijag nnt ambik ubat kt hpital tu je k hehehehe

    suke la jijah ni selalu je jln2 kt sini..huhu tq dear.. nnt pas exam iqa blogging selalu ye..n nk jalan2 bnyk2 hehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google