♥Saja La Tu Nak Antar Orang Balik♥

Saturday, February 05, 2011


time ni u anta i balik.hakim ngan epi pun ade.

mood : moodyyyyyy

bie..last baru je u ambik i dekat shah alam..but esok u have to sent me back..ayo tak leh ke delay lagi seminggu ke..bie lab kimia i tak siap lagi ni..aduhai sah2 tak taw nak buat bahagian discussion.beratnya hati nak balik.. tak yah balik boleh x? esok kan sure jem kat highway kan so tak yah la balik dlu ok tak huhuhu..tak pasal-pasal ada yang teroyak sebab kne ditinggalkan di shah alam nanti. syo hati lasa amat belat mau balik wo.

apa mau buat wo?

bie kenapa i rasa macam ni..i tak nak balik!!!!!

You Might Also Like

3 komen

  1. woahhh nice blog kamu.... saya pon b2b jugak.. salam perkenalan =)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google