♥Take Me Home♥

Tuesday, February 08, 2011



bie.. i down sangat.. i dah tak taw macam mana. i nak nanges tapi tak de pun air mata nak keluar. i nak share dengan orang tapi xde perkataan untuk i susun menjadi ayat. i tak tahan bie.. plez i need u i need my family. i nak balik.. iqa betul2 tak tahan..dalam kelas pun i stress my self utk focus sampai kejang tengkuk i.. i tak lalu dah bie..plez look at me.. look into my eyes..try to feel my feeling rite now. 
please take me home..

You Might Also Like

5 komen

  1. iqa thanks 4 your support psl entry ieyka tu... be strong too k my dear :) kita kan sama2 kuat... kan3x..oyeaaaa..(^________^)

    ReplyDelete
  2. dibah : hati berceramuk sgt2...

    ieyka : thanx support iqa jugak..tapi huhuhu terlalu sedih sgt sekarang ni

    ReplyDelete
  3. iqa~ jangan la camni...fokus pelajaran tu k..iqa kena kuat! pasti akan bertambah kuat dengan ada org support iqa..

    nwy jijah tag iqa http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

    ReplyDelete
  4. sabar2..kita semua ada masalah... tenang...jerit nama bie kuat2..!!!


    http://fadthnwan.blogspot.com/

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google