♥Bachelor Day For Kak Nana♥

Thursday, February 17, 2011



assalamulaikum bie..hehehehe mesti bie rindu nak tengok gambar cinta yang terbaru kan..selalu dengar story dalam fon je aje kan..hikhik cara cakap macam bie dah belayar je sedangkan masih lagi tercongok di bumi malaysia ni hahaha.. 

dat day i went out for bachelor day (ala ala jela) with besties UMT tu best sangat bie.. tak berapa bachelor la bie coz ade 3 guys..hahaha bie i wish u are there wif me.. when kak nan mesra2 wif abg mad..n kak asyi wif ally.. i feel like crying huhuhu.. kan besh if bie ade sekali ngan we all.. i think this must be the last time hangout when kak nana is still a single woman.. less than 1 month she will getting married.. i already received her wedding card..nanti i upload and tunjuk kat bie k..

 bie i really happy time tu..seronok sangat..coz i mish them so much!!!! rindu time dekat UMT dlu..bie i mish the memories.. i spend everyday wif them fr 2years..and now masing-masing dah ade hala tuju masing..but i noe they will be my sister for a whole of my life..

we juz spend around area putrajaya aje.. first ambik kak izzah kat presint 11, then shoot to alamanda, next solat dekat masjid besi than makan (agenda utama ahahahah) dekat food court presint 9

 kak izzah. yang lain semua tak sampai lagi huhuu
 sementara tunggu kak asyi, ally n abg li we all lepaking dekat MCD
 bakal pengantin mac 2011
 xde kerja nunggu sambil tunggu kak izzah beli kasut
 hehehe lawak la kak
 abg mad, kak nana, me, huda
 xpelu lihat kasut itu!!
 putrajaya menemukan kami
 im de driver..ade 4 lagi kereta ye
 ayo huda dalam toilet pun jadi nasib ko lawa..dalam toilet pun still lawa
 the kemeja is kak asyi

 nasi lemak ayam dara presint 9
 nasi ayam dara presint 9
huda yang kelaparan dan iqa yang dot dot dot...
ni lah big bro..abg li!!!abg li rindu la nk tgk abg li main rugby

than we all terus balik.. i anta kak izzah balik..convoi dengan kak nana and abg mad..bie cinta nk buat assignment microb..tata bie


You Might Also Like

3 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google